15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?
Azt írtad a bevezetőben, hogy a családtagjaid "egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják", hogy terhes vagy. Most azt írod, anyukádnak elmondtad. És még élsz, ha jól látom. Akkor mi is a gond? Akkor meg van oldva nem?
Te kérdezted, hogy ki segíthetne neked, megírtuk hogy mondd el anyukádnak mert ő segíthet, hiszen ha ő nem támogat legalább lelkiekben, akkor a gyereket el fogják venni tőled mert fiatalkorú vagy. Azt is írtuk hogy keress egy anyaotthont és hogy beszélj a védőnővel a lehetőségeidről. Ezekre nem reagáltál semmit. Most meg azt írod hogy te a terhességről, szülésről kértél tanácsot. Hát ez nem igaz mert ilyen jellegű kérdésed nem volt. Ha meg segítséget kérsz akkor szükséges lenne némi alázat, mert ezzel a pökhendi stílussal csak felidegesíted az embereket. Lásd pl. engem is, aki egy rossz szót nem szólt rád korábban, most viszont azt gondolom hogy vagy kamu a kérdés, vagy nem 15 éves vagy, lehet hogy csak kéregetni akarsz (pénzt, adományt).
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!