Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 Éves vagyok terhes, de...

15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?

Figyelt kérdés
Mint mondtam 15 éves vagyok és terhes. Az apa szintén 16 de ő nem akar a gyermekről tudni, az én családom pedig maga a kaotikus káosz apám páréve meghalt és a bátyám, édesanyámmal, nagy szüleimmel nagybátyámmal élek együtt. Akik egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják de elvetetni semmiképp sem akarom az én hibámból nem halhat meg a saját gyermekem. Kitől,kiktől milyen szervezetektől tudnék segítséget kérni?
2013. febr. 22. 12:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire jól tudsz minden egyes törvényt, akkor minek írogatsz ide? Miért idegenektől várod a "megváltást" hozó tanácsokat, ha egyiket sem fogadod el, és támadásnak veszed? Na innen látszik, hogy még cseppet sem vagy érett egy gyermeket felnevelni, hiszen magad is az vagy. Miért idegenektől vársz bármit is, ha van édesanyád, aki sokkal jobban ismer?! És legutolsó sorban ne hidd, hogy csak a te életed olyan rossz, hiszen mindenki kap pofonokat, és szerintem én is, ahogy mindenki más megmondhatná, hogy járd végig az utam, és akkor szólj bele, de nem hangoztatja egyikünk sem. Ahogy olvasom a válaszaid, hogy neked így-meg-úgy milyen rossz volt, kezd úgy tűnni, hogy a születendő gyerektől vársz valami megváltást, holott ő egy ártatlan lény lesz, akiről gondoskodni kell, és lehet, sőt biztos, hogy megváltoztatja az életed, de nem hoz megváltást, nem lesz minden hirtelen heppiend, hiszen gyerek vagy, és lehet, hogy ezt most nem érzed, de majd fogod, ha bulizni akarnál menni a későbbiekben, de nem teheted, mert ott a baba. És mondhatod azt, hogy nem így van, számtalan ilyen eset van a VALÓ életben, hogy fiatal anya, nem élt semmit, és évekkel később elhanyagolja a gyereket, mert ő élni akar. ÉS HIÁBA ÁGÁLSZ ELLENE, MERT ÍGY LESZ, mert ez az ÉLET rendje. Van egy menete, ami fel is borulhat. Az embernek szüksége van a szórakozásra, és arra, hogy normális gyerekkora legyen. A te döntésed is a baba sorsa, de korlátozottan cselekvőképes vagy, és édesanyád lesz a döntéshozó még 3 évig. Ezt el kell fogadnod.
2013. febr. 24. 11:22
 92/111 anonim ***** válasza:
89! Amit leírtál az az abortuszra vonatkozik, nem a megtartásra. Az abortuszról nem dönthet a fiatalkorú, de megtartani joga van. Majd kiderül mi lesz. Ha a kérdező nem fogja tudni eltartani, úgy is elveszik tőle az első adandó alkalommal. Ha biztosítani tudja neki a jólétet, akkor örüljünk.
2013. febr. 24. 11:58
 93/111 A kérdező kommentje:
Hm nekem nem adatott meg egy olyan anya aki leül a lányához és elmagyarázza a dolgokat ezért kértem tőletek segítséget.
2013. febr. 24. 12:25
 94/111 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=GtdlUHoeA2A Ez az ami leír engem nem pedig az emiket ti kiszedegettek a mondataimból
2013. febr. 24. 12:29
 95/111 anonim ***** válasza:
Elmondtad már anyádnak legalább?
2013. febr. 24. 12:42
 96/111 anonim ***** válasza:
Vagy ehhez már nem vagy olyan nagylány?
2013. febr. 24. 12:43
 97/111 A kérdező kommentje:
Igen tud rolla ó hatalmas felnőtt ..
2013. febr. 24. 13:01
 98/111 anonim ***** válasza:
21%
Na, akkor itt az ideje, hogy máshol siránkozz.
2013. febr. 24. 13:24
 99/111 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad a bevezetőben, hogy a családtagjaid "egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják", hogy terhes vagy. Most azt írod, anyukádnak elmondtad. És még élsz, ha jól látom. Akkor mi is a gond? Akkor meg van oldva nem?

Te kérdezted, hogy ki segíthetne neked, megírtuk hogy mondd el anyukádnak mert ő segíthet, hiszen ha ő nem támogat legalább lelkiekben, akkor a gyereket el fogják venni tőled mert fiatalkorú vagy. Azt is írtuk hogy keress egy anyaotthont és hogy beszélj a védőnővel a lehetőségeidről. Ezekre nem reagáltál semmit. Most meg azt írod hogy te a terhességről, szülésről kértél tanácsot. Hát ez nem igaz mert ilyen jellegű kérdésed nem volt. Ha meg segítséget kérsz akkor szükséges lenne némi alázat, mert ezzel a pökhendi stílussal csak felidegesíted az embereket. Lásd pl. engem is, aki egy rossz szót nem szólt rád korábban, most viszont azt gondolom hogy vagy kamu a kérdés, vagy nem 15 éves vagy, lehet hogy csak kéregetni akarsz (pénzt, adományt).

Lehet lepontozni!

2013. febr. 24. 13:32
 100/111 anonim ***** válasza:
55%
Unatkozó, önsajnáltató, felcsinált kis tinédzser. Sajnos rengeteg van. Visszapofázik, okosabbnak, tapasztaltabbnak tartja magát mindenkinél. A tanácsokat nem fogadja meg, sőt, ellenkezik. Minden egyes problémájára ha rákérdeztek, hirtelen megoldás lett. Már a kérdés sem aktuális, hiszen most azt állítja nincsen szüksége segítségre, csak kíváncsi, hogy milyen szülni. Magyarul be van szarva, és megnyugtatást várt. Állítólag gimnáziumba jár, ehhez képest írástudatlan. Persze majd erre is kitalál valami "mentséget". Szánalmas, engem inkább adjanak örökbe, minthogy ilyen anyám legyen.
2013. febr. 24. 13:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!