15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?
Figyelt kérdés
Mint mondtam 15 éves vagyok és terhes. Az apa szintén 16 de ő nem akar a gyermekről tudni, az én családom pedig maga a kaotikus káosz apám páréve meghalt és a bátyám, édesanyámmal, nagy szüleimmel nagybátyámmal élek együtt. Akik egész biztosra veszem: megölnek ha megtudják de elvetetni semmiképp sem akarom az én hibámból nem halhat meg a saját gyermekem. Kitől,kiktől milyen szervezetektől tudnék segítséget kérni?2013. febr. 22. 12:20
101/111 anonim válasza:
Ja és Mr Busta egyik számával jellemezné az életét. Röhejes.
102/111 anonim válasza:
Zenék bárkit jellemezhetnek, de ha beszéltél anyukáddal, innentől kezdve nincs miről beszélni. Egyet értek a 99-es válaszadóval, hogy a pökhendi, te mindent tudsz stílusoddal sokakat felidegesítesz. Ha ennyire okos vagy, és mindent tudsz, akkor minek írsz ide? Egyet kell értsek, hiszen sem a szülésről, sem a terhességről egyetlen kérdést nem tettél fel, csak lefújogtál mindenkit. Üljetek le beszélni a védőnővel, és ne itt mutasd meg mekkora "nagylány" vagy, hanem ott nála, és őt köpködjed, ha valami nem tetszik.
103/111 anonim válasza:
100-as, szívemből szóltál...
104/111 A kérdező kommentje:
Drága hihetetlenül bunkó primitiv felsőbb rendű emberek megnyugszotok ha azt mondom órákon át üvöltözött velem és azóta nem szól hozzám? Jól esik egy segítséget kérő 15 évest lejáratni bunkó módon lekezelni ? Ha nem tudtok értelmes választ írni kíméljetek a primitív nagyképű mondataitoktól.... Mi jár a fejetekben amikor ezeket irjátok? ~Húha na most jól ki osztottam ezt a 15 éves lányt~ hát gratulálok
2013. febr. 24. 14:05
105/111 A kérdező kommentje:
--------------TÉMA LEZÁRVA GOND MEGOLDVA ---------
2013. febr. 24. 14:06
106/111 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy 15 éves vagy, hanem hogy OSTOBA.
107/111 anonim válasza:
Szerintem viszont pont most kezdődik a probléma. Sajnos akármennyire is ragaszkodsz a babádhoz, ha anyukáddal nem sikerül rendezned a viszonyodat, akkor el fogják venni tőled a kicsit, mivel ahogyan azt már többen is leírták, Te nem lehetsz hivatalosan a gyámja, mivel Te is kiskorú vagy. És elhiszem, hogy sokan nem megfelelő stílusban írtak Neked, de ezen a hangnemen változtatnod kell, mert ha a védőnővel vagy más hivatalos személlyel is így fogsz beszélni, ha olyan dolgot mondanak, ami épp nem tetszik, sajnos még kevesebb esélyed lesz bármiféle kapcsolatra is a kicsivel.
Ezt tényleg nem kioktatásnak, vagy beszólásnak szántam, hanem jótanácsnak, mert azt kértél.
108/111 anonim válasza:
na mi van, kiderült, hogy mégsem vagy terhes ? :-)
109/111 anonim válasza:
15 évesen szexelni sem kéne még.. mert a védekezést sem tudják megoldani normálisan.. különben ez nem történt volna meg.. felelőtlenség..
110/111 anonim válasza:
15 évesen szülni?gondold át,nem csatlakozom az előttem írókhoz mert nem látom értelmét.Nem tudlak és nem is akarlak elítélni.A te életed így a te döntésed.Azt hozzá fűzném viszont hogy én 17 évesen szültem, az én családom elfordult,anyám 1 évesen látta először a fiam.A párom anyukája segített(a gyámja lett) megfizettem az árát.Sőt a fiam is megfizette kora-szülőt lett a sokk idegességtől (nem nem piáltam és nem cigiztem)27.hétre születettet.nálam jó vége lett most büszkén nézek az immár 11 éves egészséges fiamra.De senkinek nem mondanám hogy csak utánam persze meg éri,hisz nekem csak szerencsém volt ez másképp is tőtrénhetet volna.A hibás döntést rendre követi a következő hiba.nagyon sokk keserű egyedül töltőt este és nyomorral töltőt nap követ.Nagyon gondold át.teszem hozzá mi szétmentünk 2 évvel később.Most már jobb de még egyszer hozzá fűzném hogy ez nem az én érdemem hisz csak a szerencsén múlót hogy később találkoztam életem párjával akivel a mai napig nagyon jó a kapcsolatom,a fiamat pedig a sajátjaként neveli már 6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!