15 Éves vagyok terhes, de teljesen egyedül maradtam ki segíthetne nekem?
Anyaotthonba tudsz menni, de szerintem gondold át először nagyon alaposan!
Sok sikert az élethez!
Gondolkozz mar egy kicsit basszus!! Olyan kaotikus eletet akarsz a gyerekednek, mint amilyenben te elsz???? Neked jo volt apa nelkuk?? Mert a te gyerekednek sem lesz. Iskola, vegzettseg, munka es penz nelkuk fogtok kallodni a gyerekkel egesz eletetekben, mert a semmire szultel, tamogatas nelkul. Es megis mibol akarod felnevelni??? Legyen mar egy kis eszed, meg jozansagod. Egy gyerek nem csak anyagilag de lelkileg is megterhelo, es ezt te egyedul akarod vegigcsinalni 15 evesen??? Az ejszakai kelesek, a sok siras, a hasfajos idoszak, a fogzas, ez mind olyan dolog amely meg egy normalis felnott no/ferfi/csalad eletet is megneheziti, megprobaltatas ele allitja, ne akard egyeduk. Ha a gyerek erdekeit nezed, nem hagyod hogy megszulessen, ha nem akarod, hogy evek multan a fejedhez vagja, hogy minek szulted a nyomorba, a semmire.
Es lesz*rom az abortuszellenzoket, en se vagyok hive egyaltalan, de akkor azon gondolkozzatok el, hogy a ti 15 eves lanyotok jon haza terhesen a semmire. Vannak helyzetek, amikor muszaj megtenni. Es ez most olyan helyzet!
Egyetértek az 5-ös válaszolóval teljesen. Tényleg nagyon nehéz egy gyerekkel, és nem csak anyagilag. Mi a párommal 10 év nagyon jó kapcsolat után vállaltunk gyereket, és a születése után olyan válságba kerültünk érzelmileg, hogy 1 év kellett, mire helyreálltunk. Úgy, hogy anyagi gondjaink nem voltak. Gondolj bele, milyen borzasztó nehéz lesz neked, pénz és végzettség, és szerető társ nélkül, egy gyerekkel, aki csak rád számíthat....
Boldog lesz szerinted?
És miből veszel neki ruhákat? Babakocsit, kiságyat, pelenkázót, cumit, cumisüveget, takarókat, lepedőket, textilpelenkákat, fürdetőkádat, törölközőket, orrszívót, gyógyszereket? Mivel fogod etetni, ha nem lesz tejed? Ugyanis a tápszer kb 15ezer ft egy hónapra. A pelenka 10ezer. Popsitörlő 5ezer. És ez még csak a kezdet.
Nincs munkátok, ha gyereked van, nem is lesz. Tudod mit fogsz kapni az államtól? Gyest ami 25ezer. Meg családit ami 13ezer. Ennyi. 40 ezer forint se. Nem beszélve arról, hogy külön kell költöznötök, tehát albérlet. Ami kb 50ezer havonta. Külön a rezsi is kb 50ezer, ha jót fogtok ki. És akkor még nem ettél, nem ittál. Hogy fogsz előteremteni a kezdéshez szükséges minimum 100ezer forintot, majd havonta kb 200ezer forintot, ha nem akarsz éhezni? Elmegy a barátod dolgozni? Mennyiért? Mert 0 tapasztalattal, 8 általánossal örüljön, ha az 50et majd megkeresi. Nincs több alvás, nincs több buli, nincs több szabadság. A szervezetektől pénzt ne várj, max adnak pár használt ruhát.
Boldogtalan gyereket akarsz? Hát hajrá. Ha annyira érettnek érzed magad, gondold át, hogy mi is a jó a gyerekednek.
Így is sokan éltek együtt, még egy gyereket is oda akarsz szülni? A családod nyakára?
Te úristen.
Persze, tartsd meg, nehogy örökbe add, hadd szenvedjen.
Aztán majd amikor éjjel sírsz, izzadtan, lehányva, a gyerek bőg, mert éhes, a pasid meg bulizik, vagy már el is hagyott, na akkor... akkor fogok eszedbe jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!