Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhes vagyok....

12 hetes terhes vagyok. Nagyon nehéz döntés volt, de sajnos nem tudjuk vállani a babát.17 éves vagyok és mindketten tanulunk még.12. hét után pontosan hogyan zajlik az abortusz?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:19
 61/105 anonim ***** válasza:
80%

Nézd kedves előző válaszoló, az internet korában a rémhírterjesztés és a rémhírnek bedőlés ellen van egy egyszerű megoldás, a tiszta forrás:

[link]

6§/2/a

2012. jún. 26. 12:32
 62/105 anonim ***** válasza:
74%
Tudtommal egyébként egy "szigorító" változás történt az elmúlt időszakban valójában, az, hogy pontosították a határidőket, mert az eddigi megfogalmazás szerint sokan még a 12 hét 6 napos, 18 hét 6 napos terhességet is a lehetséges határok közé tartozónak vélték. Szóval hogy ezentúl a 12. hét az a 12. hét kezdete, és a 18. hét az a 18. hét kezdete, és nem a nőgyógyászon múlik, hogy a kezdetét vagy a végét értelmezi...
2012. jún. 26. 12:44
 63/105 anonim ***** válasza:
17%
Mi újság "kérdező"? Sikerült intézned valamit? Remélem, azért nem írsz, mert esetleg meggondoltad magad! :) De azt is írd meg!
2012. jún. 26. 20:10
 64/105 anonim ***** válasza:
7%
Döntéseid határozzák meg a jövődet!És a gyermeked jövőjét is!
2012. jún. 26. 23:38
 65/105 anonim ***** válasza:
15%

Szia!

Gondold meg amíg lehet. Ha akarod meg tudod csinálni. Nem hiszem, hogy ne lennének rokonok, anya, apa, testvér aki segítene.

Ha megteszed, az ki fog hatni az egész életedre, nagyon meg fogod bánni és lehet sosem tudod feldolgozni.

A körülményeken idővel próbálj javítani. Senki nem akar rosszul élni, de pozitívan kell hozzáállnod!!!

Gondold át, amíg lehet! Kérj és fogadd el a segítséget!!!!

2012. jún. 28. 12:16
 66/105 anonim ***** válasza:
37%

kérlek szépen gondold meg, és adj egy esélyt annak a gyereknek, nem tudhatod előre, milyen lesz a jövője, még akármi lehet belőle, sikeres, gazdag ember is. de ha meghal, akkor már biztos semmi nem lesz.

12. hetet eltöltött magzatnak már minden szervecskéje kifejlődött, még a kis lábujjai is megvannak, kalimpál kezével-lábával, magam láttam a sajátomat UH-n. esküszöm, saját anyámat nem öltem volna meg nehezebben, mint azt a picurt a hasamban. még a széltől is óvtam.

honnan tudhattam volna vagy tudhatom akár most, h mi vár rá az életben? anyagi háttér.. meddig? mikor rúgják ki páromat a munkahelyéről? bármikor! engem visszavesznek? ki tudja! mikor történik a családunkban isten őriz bármi, amitől tönkremegy az életünk? semmire nincs garancia! egy biztos: ahol élet van, ott valami mindig van.

mekkora pökhendiség azt állítania bárkinek, h jobb az abortusz az elrontott életnél... csakhogy aki mondja, annak gőze nincs róla, milyen lenne, ha meg sem született volna...

istenem, hány meg hány nő adná oda a fél életét, ha gyereke lehetne!! gondolj arra, h van segítség, és ha nem elég, vagy nem bírtok a babával, mert túl kevés a pénz, vagy túl fiatalok vagytok, van megoldás, gyámság alá helyezni, örökbe adni, akár látogatással! nem igaz, h megszülted, aztán nyakadon marad egy életre! de ha megölöd, akkor soha többé nincs rá más megoldás, és egy élten keresztül bánni fogod, hidd el, nekem 2 ismerősöm van, akik mindketten belerokkantak lelkileg az abortuszba (egyiknek öngyilkossági kísérlete is volt).

mégegyszer kérlek, adj egy esélyt a babád életének. nem vagyok vallásos, csak egy anyuka, aki most már tudja, miről maradt volna le, ha nem éri ez a szerencse.

2012. jún. 29. 23:29
 67/105 anonim ***** válasza:
14%
Vajon hova tűnt a kérdező???
2012. júl. 2. 11:06
 68/105 anonim ***** válasza:
14%
Mi lett veletek??
2012. júl. 4. 15:45
 69/105 anonim válasza:
14%
mi lett ?
2012. júl. 4. 17:24
 70/105 anonim ***** válasza:
14%
????????????
2012. júl. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!