Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhes vagyok....

12 hetes terhes vagyok. Nagyon nehéz döntés volt, de sajnos nem tudjuk vállani a babát.17 éves vagyok és mindketten tanulunk még.12. hét után pontosan hogyan zajlik az abortusz?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:
77%
Kedves előző, azt azért tudod, hogy ezt csak leírni ennyi??? Kezdjük úgy ugye, hogy mivel Kérdező 17 éves, eleve rájuk szabadul a gyámügy, és a párjának, ha nincs munkája, esélyük nem lett volna, hogy simán lepattintják őket... nem tudtad volna kikapuzni sehogy, hogy a gyerek ne kerüljön be a "rendszerbe"...
2012. júl. 14. 21:48
 102/105 anonim ***** válasza:
23%

az isten szerelmére, úgy beszélnek itt egyesek,mintha egy baba anyagilag egy plusz fő lenne a családban!

tudjátok ti, h egy baba, ha a tv reklámokban látott fölösleges extrákat kihagyod, alig kerül valamibe? ha fél éves koráig szopik, akkor aztán végképp! (ha nem, akkor anyatejet rendelsz önkormányzatnál, szinte fillérekért.)

ruhát, kiságyat babakocsit kapsz ismerősöktől v a szeretetszolgálattól, de akár idegenektől is.

ha kényelmes vagy, és eldobható pelust használsz, akkor is havi max. 5ezer, egy bkv bérlet fele!!!

de ha mindent összeveszel, akkor is A BABA KIJÖN A GYESBŐL!!!!!!!!!!!, gyest pedig mindenki kap.

kiábrándító, h sokan tájékozatlanul és tudatlanul ráböfögik, h egy baba mekkora luxus... nem az! most komolyan: 9 hónap + 6 hónap nem lett volna elég a pasinak állást találni?????

2012. júl. 15. 09:37
 103/105 anonim ***** válasza:
71%
Előző, sokkal több is lehet, mint "1 plusz fő"... mert pl. kezdődhet ott is a történet, hogy önálló lakást kell keresni... nem kényszeríthet senki más 5-6 főt olyan szinten megváltozott körülményekre, amit egy csecsemő jelent, ha nem vállalják önként...
2012. júl. 15. 11:48
 104/105 anonim ***** válasza:
91%
Haa kedves kérdező meg megtartja akkor meg ő a felelötlen tini anya,hogy ilyen korán gyereket vállal.Akár végzettség/érettségi nélkül...
2013. jún. 30. 16:23
 105/105 anonim ***** válasza:
89%
Valahogy visszakerültem ide.utolsó vagyok... Azért egy baba 9 -6hoig se 2filler. Kell ruha meg sok minden.pl egy ajánlott oltás amit most fog megkwpni s kicsim 4000.s ezt csak azert kapja meg mert közösségbe megy
2014. aug. 17. 23:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!