Attól, hogy nagyon szomorú vagyok miatta, még lehet az abortusz a jó döntés?
Sajnos 100%-os védekezési mód nincs, bár én eddig csak gumival védekeztem, és csak akkor lettem terhes, amikor akartam/akartuk is.
Szóval, azt tanácsolom próbáljatok ki többféle védekezési módot (akár kettőt is egyszerre), úgy biztosabb lesz, és nem lehetsz terhes (elvileg). Vagy marad az elkötés, ha már végleg nem akartok több babát.
Igen, az elkötés a jó megoldás.
Egyébként miért agyalsz ilyen felfoghatatlan borzalmakon? Szerencsére nincs ilyen gondod és remélhetőleg nem is lesz. Azon se töpreng az ember hogy a meglevő gyerekeinek baja lehet, akkor azon se érdemes hogy esetleg majd elpusztítja a harmadik gyerekét aki még nincs is, és valószínűleg nem is lesz.
Én úgy gondolom, hogy amíg nincs egy ilyen horderejű probléma, felesleges mérgezni az ilyen gondolatokkal az életedet. A "mi lesz ha..." kezdetű önmarcangolásnak nincs értelme.
Van, amikor bennem is felmerül, hogy becsúszhat tabletta mellett, mit tennék akkor. De ezek elméleti kérdések, válaszok, egyértelműen nem tudnám kijelenteni, hogy mit tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!