12 hetes terhes vagyok. Nagyon nehéz döntés volt, de sajnos nem tudjuk vállani a babát.17 éves vagyok és mindketten tanulunk még.12. hét után pontosan hogyan zajlik az abortusz?
ÉN megint off-olok. Bocsi.
A betegségekre, amiken átestél simán kaphattál antibiotikumot (nyilván nem tudom szedtél-e vagy sem). De ha igen, legközelebb tájékozódj és légy elővigyázatos, mert ezen gyógyszerek szedése alatt a fogamzásgátlók hatása nagymértékben csökkenhet. Valószínű így eshettél teherbe fogamzásgátló szedése közben is. Lehet ezt már amúgy is tudtad, csak gondoltam leírom, hátha új az infó.
Egyébként az tényleg nem írtad, vagy csak lehet, h az én figyelmemet kerülte el, hogy a pároddal mi a helyzet? Mennyi idős, nincs munkája? Őneki is felelősséget kellene vállalnia, nem csak Neked!
Kérlek gondold át nagyon!! Én személy szerint élnék inkább szerényebben, szegényebben egy gyerek miatt, mint úgy hogy egész életemen át mardosson a bűntudat!
"Ha 17 vagy ha nem akkor sem fogják elvenni mert másak a törvények mint ami régen volt. 12 hétig veszik el. A barátnőm is el akarta vetetni mert kiskorú volt de nem vették el mert 12hetet betöltötte."
Mondjuk ezt a hozzászólást olvasd el. Ebből kiindulva lehet ő is így jár, és nem veszik el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!