12 hetes terhes vagyok. Nagyon nehéz döntés volt, de sajnos nem tudjuk vállani a babát.17 éves vagyok és mindketten tanulunk még.12. hét után pontosan hogyan zajlik az abortusz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:19
31/105 anonim válasza:
Most döntötted el, hogy abortuszt csinálsz az még hetek mire valóban meg is történik! Időpont kérés, családvédelmis stb stb...
32/105 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek családsegítőshöz, én ddig tényleg csak a menetét akartam megtudni, de látom erre itt nem számíthatok válaszra. A kedves válaszolóknak köszönöm a többinek meg azt kívánom h élje át és utána okoskodjon!!
2012. jún. 22. 22:35
33/105 anonim válasza:
De meg kell szülnöd, több, mint valószínű. Nem félsz ettől?
35/105 A kérdező kommentje:
de igen nagyon félek tőle és így még nehezebb lesz feldolgozni:/ én nem akartam bántani a babámat és annyira sajnálom h ezt kell tennem, három hétig csak sírtam miatta, most is minden éjjel arról álmodok hogy hogyan is nézne ki:/
2012. jún. 22. 22:48
36/105 anonim válasza:
Kaptál választ, nem is egyet. Meg kell szülnöd a magzatodat.És nehezebb lesz, mint a valódi szülés. remélem, emberséges orvoshoz kerülsz.
37/105 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nézd meg ezt a filmet!Nekem mikor olyan helyzetben voltam mint Te,nagyon sokat segített!
38/105 anonim válasza:
A sómérgezés eljárást a 16. hét eltelte után alkalmazzák. A méhnyakon keresztül egy nagy tűvel átszúrják a méhfalat és a magzatburkot. Koncentrált sóoldatot fecskendeznek be a magzatvíz helyett, amit a magzat belélegez, lenyel és megfullad. Másnap megjelennek a szülési fájdalmak, és a nő megszüli a halott gyermeket.
39/105 anonim válasza:
Köszönjük aranyom a jókívánságokat, de nem fogjuk átélni. (Többek között azért sem, mert nem vagyunk "korkedvezményesek" 18 hétig mint te.)
És még annyit, hogy esetleg igazad is lehet, jobb annak a picinek ha nem születik hozzád. Hozzád, aki kb csak azon aggódik hogy fájni fog az abortusz, a többi csak körítés. Gratulálok.
40/105 anonim válasza:
ma 23:12
Nem kell bántani. Nem vagy az ő helyében. Kívülről igen könnyű kinyilatkoztatni a saját hitvallásodat.
Csak segítséget vár, hogy túlélje az egészet.
A mai világban igenis meg kell gondolni, mikor is jöjjön az a gyermek.Egy élete van mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!