Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?
(3.)
Sziasztok!
Köszönöm! :)
2640gramm és 50cm :)
Akkor nem lett olyan nagy baba, biztosan nagyon édes csöppség! Én nagyon örülnék neki, ha egy két képet is belinkelnétek az első pillanatokról, had gyönyörködhessünk és irigykedhessünk itt a szépséges már megszületett babókon!
A tegnapi sikertelen vasárnap után már nem is érdekel, hogy mikor szülök:) Most már rábízom. Ma annyi a bajom, hogy szédülök. Nem tom mi miatt, mert nagyon sok folyadékot iszom és a vérnyomásom is a szokásos...
Ez jó ötlet, én mindenképpen fogok képet linkelni ide a fórumra...csak bújjon már kiiiiii:P
Igazából én sem sürgetem, de nem szeretném túlhordani, mert naponta kell járnom akkor a kórházba, és nem tudom, hogy oldanám meg:S
Még van 9 napom a betöltött 40. hétig...hát meglátjuk.
Van valakinél fejlemény?
Nálunk még most sincsen semmi. Féltem az éjszakátol mert a férjem a héten éjszakás. Szegény ő is a telefonját nézegette egész éjszaka. De hiába. Nálunk elég borus az idő meg esni is fog talán. De már a frontokban sem bízom. De péntekig még van idő, de jöhetne mostmár , mert egyre türelmetlenebb vagyok.
Én is egyben...:S És remélem nem ma akar jönni a lányom mert egész éjjel kb 3 órát aludtam. Persze nem jóslók voltak hanem iszonyat fejfájásom és nem volt itthon semmilyen gyógyszer amit kismamaként bevehettem volna. Hideg vizes borogatással sikerült elmulasztanom hajnali 4-re. 7-kor kelés és nappal nemigazán tudok pihenni hát még aludni.
Ha megindul a szülés én mindenképpen írok,viszem a laptopot a kórházba, mert látogatási tilalom van az influenza miatt, csak így tudom majd tartani a külvilággal a kapcsolatot.:)
Sziasztok!
Én nem nagyon merem bevinni a laptopot, de majd meglátjuk. Anno az első babámnál is alapítványiba szerettem volna menni, de fullon volt, így a 6 ágyasba kerültem, ott meg aztán semmit sem lehet elzárni. Nem részletezem... Szóval csak óvatosan. Én egyelőre a telcsim viszem, amin azt hiszem, majd tudok netezni. :) Aztán apa max behozza később, ha nagyon kell... Nálam sincs semmi.
Egyébként az első gyermekem születésénél volt ez, hogy nem aludtam pont semmit. Egész nap rohangáltam,mert pont nst-s napom volt és még a cégemhez is bementem leadni papírokat, majd haza sétáltam. Este elmentünk a férjemmel vacsorázni, mert évfordulónk volt. Este 10 körül értünk haza. Éjfél környékéig még dumáltunk és persze akkor se ment már a gyorsan elalvás, így 1 körül aludtam el. Hajnali fél 3 kor folyt el a magzatvíz. Onnantól ugye fent voltam a szülésig, ami este fél 9 kor volt. Na szülés után nem kellett altatni, mert elájultam:) Reggel felébredtem és kb. 1 óra múlva már hozták is a fiamat, jajj az volt a legszebb pillanat. Félelem és gyönyörűség fogott el. Azt se tudjam mit kezdjek azzal az édes kis csöpséggel, aztán beindult az élet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!