Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?
Hát őszintén mondom gyönyörű a kislányod:)
Gratulálok hozzá!!!!:)
Az én kisfiam nagyon jol érzi magát odabenn. Olyan sokat mocorog még most is, hogy hihetetlen. Ezek szerint még most sem kifelé veszi az irányt.
Valakinél valami fejlemény?
Esetleg ujabb baba?
Sziasztok!
Nálunk sincs semmi. Ma megyek délután nst-re és megnézik mekkora a pici, úgyhogy majd este megírom. Tegnap pedig olyan furán éreztem magam, hogy azt hittem lesz valami, de nem.... :(
Sziasztok. Az en kisfiam is lustalkodik odabent :)
Ma kell mennem ctg-re, meg vizsgalatra. Hat kivancsi vagyok a kis picurkamra hogy mikor akar jonni. (en nem bannam ha mar itt lenne)
Sziasztok!
Én is voltam nst-n. Jó híreket kaptam.
A babám már szép nagy és teljesen jól fekszik. Az nst 3 perces összehúzódásokat mutatott és a méhszáj is elkezdett nyílni. Azt mondta a doki, hogy most már bármikor jöhet. Amióta megvizsgált elég intenzív összehúzódásaim vannak.
Kíváncsi leszek mikor múlik el.
Sziasztok!
utolsótol kérdezném, hogy az NST-n látszódnak az összehuzódások? Nekem semmi ilyesmit nem mondtak, azért mert nem volt?
Ja még most sincsen semmi, már holnap lejár az én kisfickóm mandátuma odabenn. Mehetek CTg-re ha nem jön holnapig sem.
Az milyen egyébként? Biztos volt már valamelyikőtöknek része benne.
Egyébként nincsen több baba? vagy már szültök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!