Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?
Ja igen, mikor megkérdezik jó páran egy nap, hogy "egyben vagytok " Még. Ezt már én is nagyon utálom.
Én nyíregyházán fogok szülni.
Nektek fogadott orvosotok van?
Nekem igen. Még viccesen meg is jegyezte a férjem, hogy ez a gyerek nem lesz spórolós, mert holnap is menni kell UH-ra, 8 ezerért. Így utólag már bánom a fogadott orvos dolgot, mert semmi baj nem volt a terhességem alatt. De ezt nem is gondoltam volna, mert nekünk sikertelen lombikok után jött ez a kis angyalka spontán.
3.vagyok!
Igen nekem is fogadott dokim van, bár nekem az uh-kat a kórházban végzik ingyen! És hetente megyek hozzá vizsgálatra, vagy ha kell menni, akkor csak a vizsgálat ár felét kéri el! Akkor érthető, h így várjátok! Ezek a mai babák, szerintem ha lehetne a pocinkba nőnének fel a legszívesebben olyan jól érzik magukat!
Sziasztok!
Március végére vagyok én is kiírva, de 20.-án és 25-én is fájásaim voltak. Második baba és ismét kisfiú. Az elsőnél semmi ilyesmi nem volt, csak elfolyt a 38. héten a magzatvíz. Most a második fájós alkalommal 8,5 órán keresztül voltak fájásaim és még ki se nyíltam tőle. Eléggé félek, hogy ismét nagyon hosszú lesz a szülésem. A dokim azt mondta, hogy biztos ő is előbb jön. Most hétvégéig mondta, hogy jó lenne, ha még bent maradna, úgyhogy meglátjuk. Azóta megint semmi jele a szülésnek.
3.vagyok!
Nekem is már a 30.héten befordult :) és én is már 2-3 hete nyitva vagyok! És jóslóim is voltak a múlt hétig! Aztán mintha elvágták volna! :( Na majd csak lesz valami! Olyan még nem volt, h bent maradtak volna! :D
Bent nem maradnak az tuti, csak az időpont kérdéses.
De jó, hogy van itt egy pár sorstársam!
(3.)
:)
Majd azért írjátok meg, ha megszültetek, vagy megindultok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!