Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?
Sziasztok,
én is csatlakoznék hozzátok. Ma vagyok 38 hetes, és türelmetlen:) Kislányt várunk. Eddig soha nem volt semmiféle fájásom, sem keményedésem:S Szóval nem úgy néz ki mint aki ki akarna bújni:S És 21.-re vagyok kiírva, de reménykedem, h nem várja meg, mert már elég nehezen tudok aludni. A pocim nekem sem olyan óriás, és ez az utolsó pár hét olyan lassan telik, mintha már 4 éve állapotos lennék.:)
Én mindenképpen bejelentkezek ide a fórumra,akár naponta is...férjem dolgozik, mindent összekészítettem, szóval ezek a napok elég unalmasan telnek.
Szia! Üdvözöllek a klubban!
Nekem nagyon ugy néz ki, hogy megy a nyákdugó. Nem bánnám ha megkapnám nőnapi ajándéknak a kisfiam.
Előző vagyok... hát az tényleg szép ajándék lenne:)Bár megjegyzem ha elmegy a nyákdugó nem biztos, hogy aznap már lesz babo, de én azért szorítok neked:)Mint írtam én is nagyon várom, hogy történjen valami végre, most viszont reménykedek, hogy nem holnap akar kibújni, mert holnap lesz a szülinapom....nem szeretném ha 1 napon lenne:)
Fájásaid vannak?
Nincsenek fájásaim. Csak olyan mensisek. Csak reménykedem, hogy esetleg már ma megérkezhet. Hasmenésem az van , meg már hánytam is ma. Majd csak jön már!
Boldog szülinapot!
(3.)
Hát én még mindig egyben! :( Ma megyek CTG+UH, remélem lesz valami biztató! Nekem is megy a hasam, hányinger, jósolgatok is! hát... szurkoljatok lányok, h meglegyen hamarosan! Én is örülnék a nőnapi ajándéknak! :) És boldog születésnapot neked holnapra (új) !!!!
A nyákdugó amúgy tényleg nem jelent semmit, bár nekem ismerősöm nyákdugó távozása után 1 héttel megszült! Úgyhogy lehet nálad is ez lesz! :)
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat:)
Kérdező: Hát nagyon úgy fest, hogy akkor neked hamarosan meglesz a babod..tipikus olyan tüneteid vannak.:) Bárcsak ott tartanék ahol Te. Igazából csak a túlhordás miatt aggódok, nem szeretném ha befektetnének a kórházba. Igaz még van 2 hetem.:)
Sziasztok! Én ma voltam NST-n, ahol kaptam egy rossz hírt... Az NST eredménye nem reaktív lett... Megvizsgált a doki , méhszáj 2000, majd UH az teljesen okés és újra NST. A második NST már reaktív lett, de mondta a dokim, hogy mostantól lehet, hogy naponta kéne mennem... Féltem, a kicsi lányom nagyon! ( volt már vetélésem ): Nem értem, hogy ilyenkor miért is nem tartják benn a kismamákat legalább egy éjszakára megfigyelésre! :( Ugye minden rendben lesz? Kérdező, hogy vagy?
A tegnapelőtti 13:40-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!