Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?
Sziasztok!
Ugylátom zajlik az élet! Szerintem is figyelni kellene mostmár jobban, ha nem ugy mozog a babád! Én megnézettem volna UH-n is ha már ott vagyok. Én is mindig ezen parázok. Nagyon félek attol az átkozott köldökzsinortol!
Nálam minden rendben volt az NST-n. Ugy meglepődtem az én kis fickóm sem mozog vagy 3 napja ugy mint eddig, err most olyan aktív volt. pik-pak letudtam az NST-t. Kérdeztem is aki ott van, hogy a véres folyásom szerinte micsoda. De ő is azt mondta az elmondottam alapján, hogy szerinte nem nyákdugó. csak a vizsgálattol lehet. Mert igazi fájásom az nincsen.
Ugyhogy még várnunk kell mindannyiónknak ugy látom. Pedig reménykedem, hogy a hétvégi főzést már meguszom.
Kitartást csajok!
(3.)
Sziasztok!
Nálam csend és nyugalom! Nem tudom, h örülnöm kéne-e... :DDD
Hamár így péntekig nem jött, akkor most már remélem a hétvégét a pociba tölti és hétfőn megindul ki hozzánk! Ti hogy vagytok? Hatott valakire a telihold?
(21)
Sziasztok. Hát rám annyiban hatott a telihold, hogy nem igazán lehetett hozzám szólni...ingerült voltam....de ennyi:S Meg a pocaklakó kis csajszim is nagyon sokat mozgolódott, már azt hittem kifordul és farfekvéses lesz, olyan formákat öltött a pocim mint még soha. Nagy buli volt odabent:] De este éreztem, hogy alul csuklik...megnyugodtam, h maradt fejvégűbe:)
Akkor még nincsen baba senkinek.
Nekem sem hatott a telehold csak annyiban , hogy ugy aludtam mint a bunda. Máskor meg egész éjszaka nem alszom miatta. Végülis nekem még van egy hetem. Az én babám is elég aktív volt tegnap is és ma is.
Sziasztok!
Nálam csak hosszú volt az éjszaka, de semmi. Azonban megbeszéltem a pocaklakómmal, hogy vasárnap szeretném, ha megszületne. Remélem hallgat a jó szóra. Szerdán az nst-n ugyanis megbeszéltük a szülésznővel, hogy vasárnap éjszakás és jó lenne nála szülni :) A dokim szerint is jöhet, mert minden tökéletes. Átnéztem utoljára a cuccokat és megvan minden. Beszereztem a csokikát, szőlőcukrot, szénsavmentes ásványvizet, homeós bogyókat, vajúdó olajokat, úgyhogy teljes készültségben vagyok vasárnapra. :) Szombatra takarítást tervezek, illetve sok sétát:) Vasárnapra pedig egy csodálatos együttlétet a férjemmel, ami szerintem be is fogja indítani a szülést. Két hete le lettünk tiltva róla, mert fájásokat generált. Úgyhogy remélem a hatás nem marad el!:)
Ezek szép tervek! Kivánom , hogy így legyen a sorrend!
Én ma takaritottam, most fejeztem be. Jol el is fáradtam.
Kicsit pihenek és megyek főzni. A férjem mire hazajön biztos megfog lepődni, hogy totál kitakaritottam. Hónapok óta ő porszívózott, amugy is utálok. De most annyi energiám van, hogy ugy érzem a hegyet el tudnám huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!