Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?
Sziasztok. Marcius vegere vagyok kiirva, de tegnap este az ugyeleten voltunk fajasokkal. Mar vagy ket hete vannak joslo fajasaim, hol erosebbek hol gyengebbek. A mehszaj ertekem is 2100-ra mondta tegnap a doki, bar ez meg nem mervado. A doki vizsgalatkor azt mondta hogy szinte ki tudja tapintani a pici fejet, annyira lent van mar. Igazabol nem tudom hogy ez jot vagy rosszat jelent e, hisz elso baba. Annyit mondott hogy akarmikor johet a pici, es ha barmi van menjek.
En mar nagyon turelmetlen vagyok, hisz 10 kg-ot hiztam es mind a pocakomra, es iszonyatosan faj a hatam tole, aludni alig-alig, max egy-ket ora. Hulla faradt vagyok mar.
Remelem hamarosan a kezemben tarthatom a picikemet. :)
Szia! Köszi az infót! A meleg front és a tele hold is megzavar engem. Mostmár nekem is kezd fájni a derekem , olyan mint mikor jött meg a mensim. Tisztára ugy érzem, hogy menstruálni is fogok. Még a Wc-re is elmentem, mert azt hittem vérzek.
Amíg nem szülünk tartjuk itt mindennap a kapcsolatot?
És ha megyünk szülni , ha van idő akkor is jelezhetünk!
(3.)
Na a melegfront nekem nem nagyon jön be, de a telihold remélem hatni fog!!!! :)
Bocsi, nem is te vagy kiírva szombatra... Te 16-ra... A lényeg, a lényeg, lehet nem marad benn szombatig! :D
(utolsó)
Na miujság csajok?
Nekem nagyon megfájdult a derekam tegnap délutánra meg ugy érzem magam mint mikor mensi készült megjönni. A derékfájás meg is maradt. ma mennem kell UH-ra, kiváncsi vagyok mit fog mondani a dokim.
(3.)
Sziasztok!
Itt minden ok! Nekem is van most kis jóslóm, de épphogy fáj... én holnap megyek UH + CTG! Majd írd meg, h mi volt nálad!
Szép napot!
Sziasztok!
Voltam Uh-n. 0,5cm-re van nyitva a belső méhszájam. A baba tök jol érzi magát a magzat víz is tökéletes még. Ugyhogy várhatom én , hogy kibujjon.
Nálatok mi ujság? Van valkinél valami változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!