39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?
Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))
Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))
Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?
Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!
Üdv Timi és a 39 hetes Barnus
Én meg vidéken... :( (Réka)
de milyen cukor ez a baba!!!!!!!!!!! Mennyi idős most?
Nálunk most már eléggé lehűlt az idő,d e eredménye csak annyi, hogy a baba nyugisabb, és engem sem ver a víz. :)
Köszi :)) Igen nagyon kis édi :)) de egy kisördög :DDDD
17 hónapos nagylány már :))
húúú...akkor nincs sok hátra...már csak a holnapi nap :DDD
Terveztek vmit ? kirándulás? vagy csak pihi lesz ???
Szerintem mi még megpróbálunk kicsit kimozdulni Blankával aztán hátha az segít majd hogy történjen vmi :))
Tényleg lányok Ti mivel töltitek az utolsó napjaitokat??
Sziasztok!
Úgy látszik ide ért az idő, dörög az ég, hűl a levegő. Délután volt 2-3 komoly keményedésem derék és combfájással párosítva. Elmentem pedikűröshöz (mostanra volt időpontom ha kihúzom) hát az öt perces út negyed óra volt, és a végén csak azért nem fordultam vissza, mert már közelebb voltam oda, mint haza. Ott az ülést elég jól bírtam, de alig vártam, hogy hazaérjek, inkább a séta volt nehéz. Most már az is komoly feladat, hogy felkeljek és kimenjek WC-re. Rettenetesen be vagyok keményedve, ha sétálok, akkor pedig úgy nyom lent, alig bírok kiegyenesedni. Szerintem holnapra rászánja magát Rékababa...Nem tudom hogy tudok majd hírt adni magamról, ha esemény van, de majd igyekszem, max kiadom apának a feladatot :-))))
Sziasztok! Na mizu??? (itt Réka)
Hát nálunk apa dolgozik hétvégén, de szerencsére csak 2ig, így kirándulás, meg nagyobb programok kilőve. délelőtt a nagyobbal játszótér, de szerintem már csak az, ami itt a ház előtt van. :)Délutánra meg marad a cserkószedés, remélem anyós nélkül :D
Tényleg, kinél hogy fogják hívni a babát? Van 2 Réka, meg egy Barnus (Barnabás, ugye?). Nálunk Zóra baba lesz.
És a hízásotok? Én ma sajna elértem az "ünnepelni való" hízást... Szóval nagyon "szép" kereket mutatott a mérleg... Na ezért akartam én pár nappal előbb szülni. :)
De durva, mert ezen a héten 3 kiló plusszt mutat... De elég megbízhatatlan a mérleg, csak kb-ra jó. De igaz is, hogy már annyira vizes vagyok, alig tudom hajlogatni az ujjaim. :S
Rami jelentkezik :) Remélem nem sokáig... :)
Hát ma nagyon erős görcseim vannak, nem tudom mi lesz ebből...
Réka!
Nálunk Kende lesz a kisfiam. És gyönyörű számot sikerült híznom. 49 kg voltam amikor kezdtem, most 70 lettem. De így volt a kislányommal, aztán fél év és újra 49 voltam. Te mennyit híztál?
Nálunk ma vendégség érkezik, így még főzöcskélés, pakolás van. De közben fél óránként leülök egy egy görcs átvészelésére. Nagyon szeretném, ha ma megindulna magától a babám.
Disi remélem már babázik :)
Jajj és annyira keményedek ma :(
Ti, hogy vagytok?
Sziasztok!
Még indig itt vagyok. Tegnap nagyon nehezen aludtam el, a végén már sétálgattam, folyamatosan be voltam keményedve, és ha lefeküdtem sehogy sem volt jó, forogtam, amennyire bírtam, állandóan pakolásztam a lábaimat. Aztán csak aludtam reggel 9-ig, 2-3 WC-vel megszakítva.Most egy kicsit jobb, de beszúr néha alul, abban bízok, hogy váratlanul (már amennyire lehet ilyenkor már váratlan) elkezdődik. Nem nagyon tudok mászkálni, úgyhogy irígylek mindenkit, aki még létezni tud függőlegesen :-)))) De érzem, hogy közeledik az én időm...
Itt Réka. Hát mér 25öt... Ami nekem kerek, de súlyom, még kerekebb lett tőle... :S
Mindig gurulyka voltam ám, meg eléggé hízásra hajlamos, szóval már megszoktam, hogy mindig fogyókúra van. :) De azért megérik ezek a kis szarosok :)
Rami elég esélyesnek tűnsz nekem egy mai szülésre! nekem jó lesz a holnap is, csak már lenne valami :)
Rami drukkolok hogy beinduljon magától a szülés ma!!ha nem akkor is holnap eljön a Ti napotok :))) Izgi!
Én is 49 kg-al kezdtem, olyan 62 kg vok most....
Barna lesz simán :)) mert apának ez jobban tetszett :))
Szép a Barna, és a Barnabás is, szerintem :)
Egyébként nagyon kis pehelysúlyúak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!