Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetesek hányan maradtunk...

39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?

Figyelt kérdés

Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))

Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))

Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?

Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!

Üdv Timi és a 39 hetes Barnus

2011. jún. 20. 06:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Rami jelentkezik :)

Timi!

Igen egy szobáról beszélünk :) Én is abban szültem...

Én nem kaptam csekket, és 2008 ban amikor egy ágyasban voltam akkor sem kaptam ilyesmit. Mennyit kell befizetned???

Jajjj tündéri kisbabád van, nagyon szép :)) Gratulálok mégegyzser hozzá!

Kérdésediet azért megválaszolom... :) Milyen a hasam? Borzasztó :))) Majd hétévégn készülök venni valami hasleszorító bugyi féleséget, mert így nem érzem jól magam. Nagyon lóg :) Tied??

Alkalmanként egy mellből szoptatok. Minden etetés mellcsere :) Nálatok?

Nem mérem amúgy minden alkalommal, de kb.4szer mértem, akkor 80-120 között eszik. Sokat bukik, és ahogyan írtam hasfájós lett szegény, így esténként nem nagyon alszik 9-11 között.

Ti, szoktátok sírni hagyni egy kicsit? Mármint elalvás előtt? Sajnos én a nagytesó miatt, ott szoktam hagyni olyako, és akkor sírva alszik el. Megszakad a szivem, de próbálok igazságos lenni és figyelmes a naggyal is. Nem akarom, hogy azt lássa, anya egésznap etet, altat, etet, hurcolja a kicsit...

Nálam is megvan a lelkiismeretfurdalás a nagyobb felé, ő is nagyon apás lett, mióta itt van a kistesó.

Az éjszakánk nálunk is ma hosszú volt, nem akart hajnali 4 kor elaludni, így megint csak sírva aludt el, miután 2 órát vele voltam...

Ti hánykor etettek éjszaka? Mikor kel a pici és hánykor?

Réka!

Hidd el, lesz egy jobb is, Apával... Nálunk nagyon sokat segít, habár tegnap óta dolgozik, így én mára már hulla fáradt vagyok. Nálunk sincs összebújás, de ez főként miattam van, estére kidőlök :))

2011. júl. 8. 15:19
 112/124 anonim ***** válasza:

Bocsi, sok helyen összevissza írtam... Siettem és melléütöttem... :)

Mikor kel a pici és hányszor?... akart lenni a kérdés...

2011. júl. 8. 15:21
 113/124 Disi ***** válasza:

Sziasztok! Most az alvás miatt aggódom egy picit. Rengeteget alszik. jobban mondva nagyon hosszúakat. A védőnő azt mondta, hogy 3 óránként ébresszük, az első itthon töltött 2 napban ebbe bolondultam bele, tegnap fél órán keresztül ébresztgettük apával, és utána az etetés sem volt leányálom, nagyon nyűgös volt. A doktor bácsink azt mondta, hogy ne ébresztgessük, hagyjuk aludni, mert ha éhes lesz, úgyis felébred. Kedd éjszaka 1 órakor kajcsi volt, és utána fél ötig sírt. Következő éjszaka a védőnőre hallgatva, nem az ágyába raktam vissza, hanem magunk közé (azt mondta, hogy az első pár hétben még nem lehet elkapatni), plusz visszaraktam cicire, azon elaludt. Hajnal 3-kor raktam le, és reggel 8-ig nyomta. Most éjjel dettó, ugyanígy aludt 5,5 órát. Most délelőtt 9-10-ig volt kaja, utána átvittük Szegedre a gyerekklinikára csípőszűrésre (mindkét oldalt kötött), most azóta alszik, kicsit felébredt ahogy a doki megvizsgálta, de ahogy visszatettük a hordozóba visszaaludt, azóta 2-szer nyitogatta a szemét, de nem ébredt fel (már most majdnem 6 órája alszik). Mondjuk délelőtt magához képest sokat evett 20-at ciciből, mellé 60 pótlást benyomott (max 40-et szokott, még ha ciciből nem is nagyon jön semmi). Félek, hogy kiszárad. Biztosan lenyomta ez az iszonyat meleg is, amibe kivittük, idebenn a szobában viszont tűrhető 25-26 fok van.

Más.Kérdezték tőlem, hogy mivel szoktam itatni? Nekem eddig senki nem mondta, hogy pluszban kéne neki folyadékot adni. Vélemények? Most még nem mehetünk el sétálni, főleg ebben a kánikulában, szükség van erre?

Amúgy a szopizásban egyre ügyesebb, az a lényeg, hogy ha nagyon éhes, akkor adok neki először egy kis tápszert, attól megnyugszik, és utána több türelme van a cicihez.

Most alkoholmentes sört iszok, hogy legyen tejcsi, nagyon jól esett tegnap este, majdnem kótyagos is lettem tőle :-)))

2011. júl. 8. 16:00
 114/124 Disi ***** válasza:
Nem sokkal 4 után felébredt, úgyhogy nyomtam bele tápszert gyorsan. Azóta újra alszik, szopira esélyem sem volt, úgyhogy kifejtem. Sikerült 20-at! Így legalább láttam, hogy mennyi vaan benne.
2011. júl. 8. 18:07
 115/124 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok !!

Ha tudtok linkelhetnétek Ti is képet a babátokról :))

Most hirtelen ennyit írok mert Nálunk pörgés van :))de holnap a délutáni alvás alatt írok majd részleteset Nektek!!

2011. júl. 9. 17:49
 116/124 anonim ***** válasza:

Nem sikerült... :(

Még próbálkozom :)

2011. júl. 9. 18:10
 117/124 Disi ***** válasza:
Ezen a linken keresztül meg tudtok nézni minket: [link] Nálunk apa itthon van és sokat segít, és szerencsére én is kapok reggel és napközben is szeretgetést nem csak picúr. Sajnos a tejjel még mindig ugyanúgy állok, most megpróbálom 3 óránként fejni, mert picúr nem kéri olyan gyakran, de nem tudom mennyi az esély még :-((((( Pedig már nagyon ügyesen szopizik, rajta már nem múlna... Amúgy lehet, hogy mintagyerekünk van, vagy a kánikulának köszönhető, de éjszaka 1 és 3 óra között van az utolsó kajcsi, és utána reggel 6 és 8 között ébred legközelebb. Nagyon ügyesen iszik pohárból, úgyhogy a tápszert abból kapja, a cumisüveget egyenlőre elfelejtjük. Vettünk neki terpeszpelenkát, szegénykém elég furán néz ki benne, nyomjuk mellette a tornát, 3 hét múlva kell visszamennünk dokihoz, de szerintem nem lesz semmi gond, nagyon szépen enged a csípője. Hétfőn megpróbálunk intézni anyatejet, lehet hogy lesz ismerős, hogyha nem akkor a tejgyűjtő állomásról, szeretném mellőzni a tápszert.
2011. júl. 9. 21:51
 118/124 anonim ***** válasza:

sziasztok! Itt Réka.

Na nálunk nagyon érdekesen alakul az éjszaka. Illetve az este. Délután 5 és este 10 közt nem lehet a kisasszonyt a helyére tenni. Mi próbálkozunk még, így 8-fél 10ig kb sírt meg evett. Illetve, képzeljétek, dühében a kiságyban hasról hátra fordult... nem akartunk hinni a szemünknek...

Aztán 11kor vittük a mi ágyunkból a helyére, és csak 3 után kelt enni, majd fél 8kor, uh nagyon ügyi volt.

Ilyenkor persze elvan a kiságyban, néha nyög egyet, de ennyi.

Na megpróbálom még egyszer a képet. :)

Nálunk apa azóta is fura. Mindent megtesz, amit csak kérek. Pl délután útnak indult, mikor dinnyét ettem volna.

De a szeretgetésnek még mindig híján vagyunk. Szerintem sok neki ez a feladat (amit mi nők egyébként majd a gyerekek mellett végzünk :) )

2011. júl. 10. 08:38
 119/124 Disi ***** válasza:

Sziasztok!

Timi, nagyon édesek a képek, az a legjobb, amin a tesóval van! Nagyon cuki a sérója...Réka is hajas baba lett. Nálunk is másképp alakult az este, mint eddig, de csak tolódott. Este jött a doki bácsi (a lépcsőházunkba lakik), és nagyon felzaklatta, hogy nem hagyjuk aludni, viszont fél 10-től fél 3-ig aludt, addig is nyöszörgött néha, de egyszer sem tért magához, aztán már nem hagytam tovább, és sikerült is felébresztem nagyon gyorsan. Este csak 30-at evett, cicin gyorsan elaludt, hát bepótolta, evett 80 tápit plusz cici (mondjuk ez nem sokat jelent, max 5-10-et). Aztán most 7-kor ébredt, fenn volt fél 10-ig, evett 90-et (először 60-at, aztán egy óra múlva kért még, közben fél óra cicin). Így sem eszik sokat, naponta kb. 350 körül. És rengeteget mosolyog, egyszerűen meg kell ilyenkor zabálni. Apa miatt most aggódom picit, tegnap nem ment a pelus csere, és láttam, hogy rosszul esett neki, de Réka beidegelte magát, apa meg tornáztatni szerette volna, de hát ideges gyereket hiába akarsz tornáztatni, úgysem hagyja. Hiába mondjuk hogy mindig ilyenkor csináljuk, ha a gyerek nem nyugodt, szerintem rá kell hagyni, és inkább mikor ébredezik akkor bepótolni.

2011. júl. 10. 11:13
 120/124 anonim ***** válasza:
2011. júl. 10. 11:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!