Jövő hét végén szülök. Szerintetek sok front lesz? Mi várható? A meleg vagy a hidegfront indítja be a szülést?
Szia!
Nekem mindkét gyermekemet a melegfront indította útnak!
Azt nem tudom milyen frontok jönnek mennek mostanában, mert nincs időm időjárást hallgatni, az ablakon keresztül állapítom meg, hogy kimegyünk-e éppen vagy nem.
Üdv egy 23 hónapos kislány és egy 3 hetes kisfiú anyukája.
Az én fiam a hidegfrontra volt nagyn aktív amíg pocaklakó volt, a végén egyik sem jött be, folyamatosan frontok voltak,(hideg meleg egyaránt, őt volt kettős is állítólag az egyik nap) meg telihold, hát nem törődött egyikkel sem. Végül is akkor jött amikor a legkevésbé számítottunk rá, és front se volt:)
egy 5 napos kisfiú anyukája
Kisfiamat (22 hos.) a hidegfront hozta meg. Már addigra 8 nap túlhordásom volt, és már rettentessen vártam. Szex stb semmit sem ért...:s
Még 9 napom van a szülésig, máj. 18-ára várjuk öcsi érkezését. Ő már amolyan "nyugdíjas" mozgásokban van. Már nem annyira élénk, bár tud meglepetéseket okozni. A rúgásai sem annyira intenzívek. 29 hetes korom óta vannak jóslóim, van hogy rendszeresek, de eddig mindig abbamaradtak a meleg vizes fürdéstől....
Én is várom a frontokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!