Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jövő hét végén szülök. Szerint...

Jövő hét végén szülök. Szerintetek sok front lesz? Mi várható? A meleg vagy a hidegfront indítja be a szülést?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem mindkét gyermekemet a melegfront indította útnak!

Azt nem tudom milyen frontok jönnek mennek mostanában, mert nincs időm időjárást hallgatni, az ablakon keresztül állapítom meg, hogy kimegyünk-e éppen vagy nem.

Üdv egy 23 hónapos kislány és egy 3 hetes kisfiú anyukája.

2010. máj. 8. 17:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
inkább egy jó kis összebújás, szeretkezés
2010. máj. 8. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két gyerkőcöm van. Mindkettő magasról tett a frontokra. Sőt még a szexre is, pedig nem voltunk kíméletesek. Az egyik 6, a másik 5 napot húzott rá. Mindkettőt a szülész indította meg.
2010. máj. 8. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
2 lanyom van, mindketto melegfrontra indult. :)
2010. máj. 8. 18:11
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Én is jövő péntekre vagyok kíirva.:)
2010. máj. 8. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Én vasárnapra várom a picim.A lányomnál összebújás indította meg.Ti hol szültök?
2010. máj. 8. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a pénteken szülőkhöz :). AZ én csemetém melegfrontra mindig többet mozog, és sokkal aktívabb, mint egyébként. Így lehet nála a melegfront bejön majd. Ha lesz egyáltalán. Kitartást és sok boldogságot, egészséget kívánok!
2010. máj. 9. 09:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Az enyém igencsak aktív, időtől függetlenül. Ez a szülés közeledtét jelzi, vagy pont hogy nem?
2010. máj. 9. 10:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én fiam a hidegfrontra volt nagyn aktív amíg pocaklakó volt, a végén egyik sem jött be, folyamatosan frontok voltak,(hideg meleg egyaránt, őt volt kettős is állítólag az egyik nap) meg telihold, hát nem törődött egyikkel sem. Végül is akkor jött amikor a legkevésbé számítottunk rá, és front se volt:)

egy 5 napos kisfiú anyukája

2010. máj. 9. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Kisfiamat (22 hos.) a hidegfront hozta meg. Már addigra 8 nap túlhordásom volt, és már rettentessen vártam. Szex stb semmit sem ért...:s

Még 9 napom van a szülésig, máj. 18-ára várjuk öcsi érkezését. Ő már amolyan "nyugdíjas" mozgásokban van. Már nem annyira élénk, bár tud meglepetéseket okozni. A rúgásai sem annyira intenzívek. 29 hetes korom óta vannak jóslóim, van hogy rendszeresek, de eddig mindig abbamaradtak a meleg vizes fürdéstől....

Én is várom a frontokat!:)

2010. máj. 9. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!