Megindulhat a szülés front hatására? A hideg vagy a meleg front van e rá nagyobb hatással?
Szia!
Én csak a saját környezetem tapasztalatát tudom leírni.
Tavaly áprilisban egy hidegfrontos jégesős napon szültem, két héttel korábban a kiírtnál.
Aznap 8 szülés volt, előtte nap 2, utána lévő nap 3. Aznap volt még két szülésmegállítás (nem tudok rá jobb szót), mind a kettő a 35. hétben volt. Szerencsére mind a kettő babát még bent tudták tartani.
22 évvel ezelőtt egy augusztusi napon melegfront volt. Anyukám a folyosón vajúdott az öcsémmel, mert nem volt máshol hely. A kórtermekbe pótágyaztak.
Ugyan mostanában azt mondják, hogy nincs a front és szülés között összefüggés, de ezek a tapasztalatok és a kórházban a nővérek mást mondanak.
Szia!
Nekem az unokanővérem szülésznő és Ő mondta, hogy amikor front van akkor rengeteg a szülés. Sőt, függ a hold állásától is.
Szia!Nálam hideg front volt és telihold:-)
És utánam tele lett a szülészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!