Jövő hét kedden megyek életem első ultrahangjára, nagyon izgulok. Ha ott megmondják pontosan mennyi idő a baba, akkor mikor "illik" szólni a családnak róla?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 19:24
1/4 A kérdező kommentje:
*idős :-)
2011. okt. 7. 19:25
2/4 anonim válasza:
Erre nincs szabály, hogy mikor illik.
Én miest megtudtam elmondtam. Van aki várni szeret az első 3 hónapban, és csak utána mondja el.
Te érzed neked melyik szimpatikusabb és az alapján eldöntöd.
3/4 anonim válasza:
Anyukámnak első pozitív teszt után szóltam :))
8 hetes terhesen mentünk uh.ra.
12 hetes terhesen már nem dolgozhattam tovább.
Családom kb a 10 héten tudta meg.
Barátok pedig 15 hét után.
4/4 anonim válasza:
Anyosoméknak 9.héten, anyáméknak 13.héten szóltunk, amikor a fiammal várandós lettem.
Amúgy fene se érti, hogy abból a hülye vigyorból hogy nem vették le elsőre. Mert azután, hogy láttam azt a maszatot 6hetesen, aki épp szekrényt szerel bőszen, olyan vigyor ragadt a fejemre, szó szerint mint a neonbetük, hogy VÁRANDÓS:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!