Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetesek hányan maradtunk...

39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?

Figyelt kérdés

Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))

Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))

Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?

Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!

Üdv Timi és a 39 hetes Barnus

2011. jún. 20. 06:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/124 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Zóra baba és tesója :)

remélem most sikerült

2011. júl. 10. 11:56
 122/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok! Ildi vagyok! Ezer éve nem jelentkeztem,de nálam is meghozta a 23.-a éjjeli vihar a hatását!!! Éjjel 3-kor ébredtem fájásokra, 5-re kórházban voltam 3 perces fájásokkal, és 07:48-kor megszületett Réka, 3150g-mal és 49cm-rel! Nagyon szerencsésnek mondhatom magam! Már 3 hetes a kislányunk, imádjuk, bár okoz némi fejtörést,mivel első baba, de küzdünk! :)

Puszi Mindenkinek!

2011. júl. 17. 11:57
 123/124 anonim ***** válasza:

Megint Ildi!

Úgy látom csak én hanyagoltalak el benneteket! Most elolvastam mindenki kommentjét és megnéztem a gyerkőcöket,majd rakok fel én is képet. Réka nyakára rátekeredett a köldökzsinór,de nem volt gond, viszont az első tolófájásom abbamaradt,ezért nem jött ki Réka feje elsőre és lett egy hematóma a kis fején,de állítólag hamarosan felszívódik. Mi 27.-e helyett, 28.-án jöhettünk haza,mert kiderült,h szívzöreje van Rékának, egy kiadós bőgés után és orvosi ellenőrzés után,kedden jöhettünk haza. Az első héten minden szuper volt, aztán begyulladt a mellem, és 39.4 volt a lázam, és majdnem elapadt a tejcsi. Előtte 130 volt benne, most olyan 80 körül van. Laktoherbet iszom és homeós bogyókat is eszek. Remélem visszaállunk eredetibe,mert a múlt héten a lefagyasztott tejcsi mentett meg minket,h ne kelljen tápszerhez nyúlni. Már nőtt 2 centit a Réka és elvileg a súlya is szépen gyarapszik,de holnap visszavisszük az idióta mérleget, mert össze-vissza mér,és már nem tudom eleget eszi-e pici lányom. Képzeljétek! Már 3 éjszakát átaludt! VAgy már írtam? De perszer előtte 2 órát ordított...:)

Szóval mégegyszer gratula Csajok! Sok tejet Mindenkinek! És mosolygós órákat!

2011. júl. 17. 12:14
 124/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Réka

Ti hagyjátok sírni a babát? Este egyszerűen nem tudok vele mit csinálni, a nagyot sosem hagytuk (csak egyszer percet) sírni, de most nincs időm, energiám órákig sétálni vele. Este van ez, fürcsi után. Mikor elhallgatott, bementem, és olyan szomorú szemmel nézett. Azt mondták egyszer kell csak hagyni,aztán megszokja... Hát Zóra nem akarja megszokni. Az esti szopi után, ahogy a helyére kerül, üvölt, legalább negyed órát, a szívem megszakad.

Valami jó tanács???

2011. júl. 17. 22:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!