39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?
Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))
Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))
Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?
Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!
Üdv Timi és a 39 hetes Barnus
Sziasztok!
Itt Rami, egyben :)
Én már fel is adtam, jön amikor jön :) Mint, ahogyan Disi is írta, ma nagyon nyugodtan keltem fel. Azt mondtam a férjemnek, engem már nem érdekel, mikor jön, kiélvezem az utolsó 1-2 napot. Megpróbálom másképpen felfogni... :)
Ma nem igazán vagyok jól, szúrás szerű fájdalmaim vannak, hányingerem van, de biztos, hogy nem azért mert szülnénk. Nekem olyan szerencsém nincs. És egyben biztos vagyok: ÉN leszek közületek az utolsó :)))))
Jajjjj vajon az Ildinél megvan a baba??????? :)
Rami
Sziasztok lányok!!! :))
Az uccsó hely Rami tuti az enyém ne aggódj....
Ma voltam ctg-n....null fájás és nem is tágultam még...doki csak nézett :))
Mondta hogy hétfőtől minden nap kell menni ctg-re és Ő júli 1-én elutazik uh ha jó akkor legkésőbb 30.-án elindítja....
szerintem bele fogok menni mert nem akarok másnál szülni, meg a túlhordás sem jó...uh igazából így vagy úgy de jöv héten meg lesz a baba :))
Mondjuk nekem van egy olyan tippem h vagy hétfőn vagy kedden este fogok menni szülni :)))
Ti mikkora tippelitek mikor fogtok menni ?? :))
Rami Neked beindítja a doki vasárnap igaz ?????? de akkor már tényleg nincs sok :))))
Ildi szerintem már babázik :)))))))))))))))
Cia Timi!
Igen, ha megfelelően nyitva van a méhszáj,akkor elindítja. De én nem szeretném, jobb ha természetesen történik... Ha nem, hát én is bevállalom :)
Ez a bolond hidegfront sem csinál semmit :)
Timi, melyik részen laksz?
A képfeltöltés jó ötlet :)
Rami
Szia!!!
Mi a József Attila lakótelepen lakunk, a pöttyös és ecseri út között..
És Ti merre??
Ha vasárnap beindítja Neked a szülést a doki és esetleg rövid időn belül követlek akkor megkereslek majd a kórházba :))
Igen én is szeretném ha magától megindulna, csak félek a túlhordástól is, főlleg mivel nincs is elszámolva...
Hétvégén nem szoktam netezni de most hétvége kivétel lesz ...ha tudtok Ti is jelentkezzetek majd be hogy tudjam hogy ha esetleg akció van :)) !!!
És vasárnap reggel indítja be a doki??hányra kell menned??
Drukkolok azért hogy magától meginduljon!!!!
:) Köszi a képet! Na majd figyelgetek, hátha összefutunk! :))
Vasárnap reggel 8 körül megyek be, aztán lesz ami lesz :))
De lehet előbb mész Te :)))))
Na persze a szokáso lemaradás :)
Mi a XXII. kerületben lakunk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!