Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetesek hányan maradtunk...

39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?

Figyelt kérdés

Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))

Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))

Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?

Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!

Üdv Timi és a 39 hetes Barnus

2011. jún. 20. 06:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Itt Rami, egyben :)

Én már fel is adtam, jön amikor jön :) Mint, ahogyan Disi is írta, ma nagyon nyugodtan keltem fel. Azt mondtam a férjemnek, engem már nem érdekel, mikor jön, kiélvezem az utolsó 1-2 napot. Megpróbálom másképpen felfogni... :)

Ma nem igazán vagyok jól, szúrás szerű fájdalmaim vannak, hányingerem van, de biztos, hogy nem azért mert szülnénk. Nekem olyan szerencsém nincs. És egyben biztos vagyok: ÉN leszek közületek az utolsó :)))))

2011. jún. 24. 13:26
 52/124 anonim ***** válasza:

Jajjjj vajon az Ildinél megvan a baba??????? :)

Rami

2011. jún. 24. 13:29
 53/124 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!!! :))

Az uccsó hely Rami tuti az enyém ne aggódj....

Ma voltam ctg-n....null fájás és nem is tágultam még...doki csak nézett :))

Mondta hogy hétfőtől minden nap kell menni ctg-re és Ő júli 1-én elutazik uh ha jó akkor legkésőbb 30.-án elindítja....

szerintem bele fogok menni mert nem akarok másnál szülni, meg a túlhordás sem jó...uh igazából így vagy úgy de jöv héten meg lesz a baba :))

Mondjuk nekem van egy olyan tippem h vagy hétfőn vagy kedden este fogok menni szülni :)))

Ti mikkora tippelitek mikor fogtok menni ?? :))

Rami Neked beindítja a doki vasárnap igaz ?????? de akkor már tényleg nincs sok :))))

Ildi szerintem már babázik :)))))))))))))))

2011. jún. 24. 13:56
 54/124 A kérdező kommentje:
Tényleg ha már ilyen kis csapat alakult ki majd az első babafotókat belinkelhetnénk :)) persze csak akinek van kedve :))
2011. jún. 24. 13:58
 55/124 anonim ***** válasza:

Cia Timi!

Igen, ha megfelelően nyitva van a méhszáj,akkor elindítja. De én nem szeretném, jobb ha természetesen történik... Ha nem, hát én is bevállalom :)

Ez a bolond hidegfront sem csinál semmit :)

Timi, melyik részen laksz?

A képfeltöltés jó ötlet :)

Rami

2011. jún. 24. 14:11
 56/124 A kérdező kommentje:

Szia!!!

Mi a József Attila lakótelepen lakunk, a pöttyös és ecseri út között..

És Ti merre??

Ha vasárnap beindítja Neked a szülést a doki és esetleg rövid időn belül követlek akkor megkereslek majd a kórházba :))

Igen én is szeretném ha magától megindulna, csak félek a túlhordástól is, főlleg mivel nincs is elszámolva...

Hétvégén nem szoktam netezni de most hétvége kivétel lesz ...ha tudtok Ti is jelentkezzetek majd be hogy tudjam hogy ha esetleg akció van :)) !!!

És vasárnap reggel indítja be a doki??hányra kell menned??

Drukkolok azért hogy magától meginduljon!!!!

2011. jún. 24. 14:19
 57/124 A kérdező kommentje:

Rami ha esetleg egy ilyen formát látsz császkálni a szülészeten az én leszek :))

[link]

2011. jún. 24. 14:28
 58/124 A kérdező kommentje:
annyi változás hogy nem festettem terhesen a hajam uh világosabb árnyalatú most, olyan szőkés-barna...
2011. jún. 24. 14:29
 59/124 anonim ***** válasza:

:) Köszi a képet! Na majd figyelgetek, hátha összefutunk! :))

Vasárnap reggel 8 körül megyek be, aztán lesz ami lesz :))

De lehet előbb mész Te :)))))

2011. jún. 24. 14:35
 60/124 anonim ***** válasza:

Na persze a szokáso lemaradás :)

Mi a XXII. kerületben lakunk ...

2011. jún. 24. 14:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!