Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetesek hányan maradtunk...

39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?

Figyelt kérdés

Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))

Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))

Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?

Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!

Üdv Timi és a 39 hetes Barnus

2011. jún. 20. 06:30
 71/124 anonim ***** válasza:
De nagy a csend! Csak én maradtam? :)
2011. jún. 26. 14:01
 72/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Első vagyok. Én írtam a csütörtököt, és hogy az 5. babámat várom. Hát csütörtökön este 6-kor tényleg megérkezett, de előtte csinált néhány trükköt.

3400 g, 56 cm, nagy fekete haja van és Kartal lett a neve. Igazi kis csodababa. Ma reggel engedtek minket haza.

Remélem mindannyian renden vagytok! Jelentkezzetek hamar!

2011. jún. 26. 18:05
 73/124 anonim ***** válasza:
Gratulálok! És persze irigykedem! Én a mában is nagyon bíztam, tetszett ez a dátum,de semmi... Bosszantó! Ráadásul úgy érzem, szétszakad már a hasam. :S
2011. jún. 26. 18:15
 74/124 Disi ***** válasza:
Én is gratulálok! Én is a mai napot szúrtam ki magamnak, de egyenlőre nem sok minden történik. Annyi, hogy szerda óta farkasétvágyam van, s már sokkal nehezebben alszom el. Most már sokkal durvább keményedéseim vannak, tíz percig is kitart. Elalvás előtt sétálgatni szoktam a nappaliban, és még mindig sokat mocorog. Úgyhogy várok tovább...
2011. jún. 26. 20:22
 75/124 anonim ***** válasza:

Disi!

Nekem 3 hete farkas étvágyam van... :D

2011. jún. 26. 20:55
 76/124 A kérdező kommentje:

GRatuLÁLOK!!!!!!!! :) Majd ha lesz egy kis időd küldj képet a piciről!! :)) Én is irigy vagyok !! :))

Sajna még én is egyben uh ezzel a kiírt dátumon túl is léptem :((

Holnaptól minden nap ctg :((( drukkoljatok h végre legyen már vmi nálunk is!!!

2011. jún. 26. 21:03
 77/124 anonim ***** válasza:

Persze, ez természetes, drukkolunk! :)

Nekem lassan a balesetire kell mennem a törött bordákkal... :) Nagyon örülök, hogy spárgázni is tud, de jobban örülnék, ha ezeket már itt kint mutatná meg inkább... :)

nektek nem torz a hasatok, ha bekeményedik?

és bocsi, a kérdésért, de a pisiléssel hogy álltok? Nekem sokszor olyan, mikor nagyon kell, mintha el lenne zárva a csap, és nagyon lassan jön ki, semmi megkönnyebbülés.... Lehet, hogy már ott is vizesedek???

(Réka)

2011. jún. 26. 21:11
 78/124 A kérdező kommentje:

Szia Réka!

Hát én nem fogok törött bordákkal a balesetire járni, a kisfiunk csak csoki után ad hírt magáról, amúgy meg egész nap csak alvás van már 2. hete :DDD persze annó a lányom meg sem állt :)))

Hát a pisilés Nálam is furi mert nekem meg volt múlthéten pár nap mikor fájt, azt hittem felfáztam de nem....mondta a doki h helyezkedik a baba és nyom ott lent is.....most már nem fáj viszont a vége fele szoktam feszítő érzést érezni uh szerintem ilyenkor normális h nincs teljesen rendben a pisilés :)))

A hashoz----...már többet amorf mit nem :DDDDDD

épp most is az :) már nem is nagyon szokott normálisan álnni.....Mondjuk rengeteget keményedik de még sem akar kibújni még :))

Ma megyek 9.15-re a kórházba ctg-re, kiváncsi vagyok lesz-e vmi fejlemény nah meg közben gondolok majd Ramira aki a folyosó végén vmelyik kórteremben babázik :DDD

Szerintem talizni nem fogunk ugyanis mire Ő haza jön én fogok menni kb :))

Hétvégén amúgy mindent bevetettünk hogy legyen esemény(hegy mászás, kis lépcsőzés stb...stb...)hát tény ha nem akar jönni nem is lehet rávenni őket :DDD

Ti lányok mikorra is vagytok kiírva pontosan?

Hogy töltitek napjaitokat?

2011. jún. 27. 06:34
 79/124 anonim ***** válasza:

Szia!

látom aludni Te sem tudsz! :)

Ma fél 5kor dobott ki az ágy, kb éjfélkor feküdtem le...

Viszont már lehuzatoltam, letörölgettem, elpakolálsztam... Már a kávénál tartok.

Az én babóm tegnap egész élénk volt, főleg a kóla után. Nem szoktam már inni, de tegnap pizza volt a vacsi, és ahhoz muszáj kólát inni :D

Nekem is van egy 4 évesem, vele vagyok egész nap, már bezárt az ovi. Apa össze-vissza jár dolgozni (3műszak, folyamatosban), most épp délelőttös volt, így akkor voltunk kettesben. De már elég nagy ahhoz, hogy érti nem vagyok már annyira fitt, néha még aludni is hagy. Persze a szemhéjamat nyitogatja közben, meg a leghangosabb játékokkal játszik, természetesen mellettem... De azért jól tűri. :) Még mindig megyünk játszóra, amin pár rokon kiakad, így szülés előtt pár nappal. De sokkal jobb mozgásban lenni, néha leülni, mint egész nap itthon. Már a fekvéstől fáj mindenem.

Szóval apa munkája miatt jó lenne, ha még hét elején kibújna, mert neki így a folyamatos miatt az 5 nap apai szabi sem úgy jön ki... Viszont míg kórházban vagyunk, addig a fiam úgyis mamánál lesz, így mehet akkor éjszakára a héten, aminek szombaton vége. UH vasárnapra tervezem a hazajövetelt :D, és csak kedden kezdené a délutánt. Ráadásul így, mikor először maradunk apa nélkül, akkor délelőttre menne, ami a legideálisabb. Ezzel mindenki egyet is ért, csak babónak kéne belátnia... :) és kijönnie. :)

Egyébként vasárnapra vagyok kiírva, szóval megcsúszva még nem vagyunk. :) de ugye az előző császár volt, meg valószínüleg a méretek miatt a mostani is, így nem sok értelmét látom tovább húzni a dolgot. Lassan szétreped mindenem, akkora... Szerintem már azt is érzem, ha az ujját mozgatja :D

MI csak szerdán megyünk Nst.-re, ha addig nem lesz semmi, és akkor sztem el is dől, hogy császár/nem császár, és hogy mikor.

Ha esetleg hazaengednek még ma, akkor majd írj ám mi volt!

te mikorra is voltál kiírva?

2011. jún. 27. 06:49
 80/124 Disi ***** válasza:

Sziasztok!

Még én is itt vagyok. A helyzet változatlan, keményedünk, néha fájogatunk, fekszünk. Amúgy holnapra vagyok kiírva, tehát én sem maradtam még le semmiről. Most elkezdődött megint egy keményedés, derék- és alhasi fájdalom, lehet hogy rendes gyerek lesz, és holnapra tényleg kidugja a kis orrát? Nekem is nagyon amorf a hasam, apuka mindig elszörnyedve nézi szegény. 2 hete vasárnapi idegfront előtt már sokkal kevesebbet mocorgott, azóta viszont rengeteget. Nekem inkább a gyomromat bántja, állandóan visszaböfögöm az ételt. Jobboldalt van a kis térde, azt is zsoktam érezni.

Egy ismerősömnek még lett volna 2 hete, erre nem beelőzött ma reggel? Ráadásul fél ötkor kezdte, és nyolcra megvolt. Mondjuk 2. babó. Nagyon bíztam a hétvégében, így elég rosszul esett, hogy apuka ma ismét bement dolgozni. Rajta (és rajtatok :-))))) kívül nem nagyon van kedvem senkivel sem társalogni. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de a saját anyám nem járkál a nyakamra, tudja, hogy ha szükségem van rá, úgyis szólok, hogy jöjjön. Tudom, hogy mindenki nagyon várja picurt, de már nem tudok senkivel sem beszélgetni, a hogy vagy kérdéstől pedig falra mászom. Mondjuk az nagyon jól esett, hogy ma délelőtt a főnökasszonyom felhívott, hogy mi újság. Eddig hetente akár többször is beugrottam, hogy meg tudjanak nézni (főnöki utasítás volt és szemben lakom a munkahelyemmel), de most már nem nagyon tudok menni. Februárban szült egy kolléganőm, őt nem hiszem hogy felhívta. Mondjuk ma 4 hónapos a pici, de azóta még nem volt benn vele megmutatni, csak nélküle.

Nekem a pisivel nincs gondom, sokat iszom, és könnyen ki is jön. Mondjuk kb. 5 perc múlva, de ez szerintem mindannyiunkkal így van :-)))))

Kitartást mindenkinek, eljön lassan a mi időnk!!!!

2011. jún. 27. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!