39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?
Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))
Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))
Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?
Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!
Üdv Timi és a 39 hetes Barnus
Szia Disi! Itt Réka.
Mi pont fordítva vagyunk. Eddig rengeteg a tej, és Zóra is rengeteget eszik. le is kell szoktatni erről a doki szerint. minimum 100akat eszik, és vagy 8szor...
Tejserkentésre próbáld ki a MILUPA: Milusan, vagy still tee teáját.instant, müllerben a legolcsóbb. drága, de aranyat ér. És szerintem se hagyd 20 perdcnél tovább egy cicin. ű
bocsi,-zóra sír
Szia Rami!!
Én a rózsaszín szobába szültem, és a 831-es egyágyas szobába voltam. És Te?
Nagyon örültem hogy végre haza jöhettünk mert már tiszta bezártság érzetem volt :SSS Annyira az osztály dolgozói sem voltak szimpik...igaz konfliktus senkivel nem volt de megfagyott a levegő némelyik csecsemőstől :DDDD
Neked milyen volt a tapasztalatod velük kapcsolatban ??
Ja és képzeld kétszer megették a reggelimet :DDD ...nem vagyok az a tolakodós fajta és mire kimentem volna enni már nem maradt kaja :))
Disi!!!
Szoptatáshoz én annyit tudnék tanácsolni hogy sokat fejd, és fejd le teljesen!!!Én nem szopis teát hanem homeos bogyót szedek (urtica urens a neve) nekem nagyon bevállt, de ha ezt választod akkor a szopis teát ne idd mellé. Az a milumill instant tea is tényleg nagyon jó csak anyagilag tényleg elég sokra jön ki :SS bár tény hogy megéri!!!!
Ne add fel, hidd el be fog indulni a tejcsit!! a lényeg hogy ne stresszelj rajta és ne legyen bűntudatod hogy még nincs....
Fel a fejjel, hidd el idő kell míg lesz tej....
Réka!!
Szép nagy Zóra baba is :))
Nekted hogy megy a nagy tesóval való foglalkozás mellette?
Szia Timi!
Én a lila szobában szültem, és a 25ös 2 személyes szobában voltam. Jó volt, mert legalább tudtam valakihez szólni. De így is börtönnek tűnt az egész.
A dolgozókkal én megvoltam elégedve, jól bántak velem/velünk, de a szobatársammal nagyon bunkó volt némelyik. Ami ennél sokkal jobban zavrt az a "nem éppen fehér bőrű" szülő társaim! :)))
Én azért nem mentem ki kajálni, mert nem találtam olyan asztalt ahova szívesen leültem volna. Amikor én voltam bent akkor azthiszem hárman voltunk "fehérek". És ez borzasztóan elszomorított, ezért pláne nagyon vágytam már el onnan.
Amúgy mindent összevetve, nem volt olyan jó, mint 3 évvel ezelőtt.
Most pl. nem kaptam egyetlen szem fájdalomcsillapitót sem, másnap hozott Anyukám... A véres lepedő cseréért egy napot kellett könyörögnöm...
De már minden mindegy! Végre itthon vagyunk!!! :)))
Kinek milyen a babája? Az enyém 2 este óta már sírdogálós. Védőnő szerint hasfájós, így ma megyek venni Infacolt. Amúgy sokat alszik nappal és eszik :)
Sziasztok!
Timi! Most még ugye itt van apa, de előre retteg, mikor éjszakás, délutános lesz, akkor mi lesz. Nagytesó még türelmes, de ki tudja meddig. Míg szoptatok, szoktunk kártyázni :)
Zóra nagyon változó. Néha alszik-eszik, néha meg csak enne-enne, és sír, ha nem kap. Ja, igen, annyit enne, hogy őt nem lehet igény szerint szoptatni...
A tiétek mennyit eszik?
Hogy megy az esti altatás? Zóra egész nap gond nélkül elvan, de fürcsi után kipattan a szeme... Így nagyon nehéz altatni a helyén, mert félek, hogy felébred a nagytesó...
szóval mi ezzel küzdünk :S
Szia Rami!
Szerintem akkor egy szobába szültünk csak én rózsaszínnek láttam :))...ez a legelső szülőszoba volt ahogy bementél a szülészetre igaz?
Volt benne egy kis sarok kád is ......
Hát igen ...én 2010-ben szültem ott....akkor sokkal jobban éreztem magam...most nagyon gáz volt :SS
Én pont ezért kértem külön szobát mert tényleg nagyon sok kisebbségi volt.....amikor mentem ctg-re is szinte csak én voltam fehér színű:DDD
És Te is kaptál csekket a szobához ? Neked a 2 személyesre mennyit mondtak menyit fizess be ??
Hát Barnus alapjában véve jó baba, nagyokat alszik nappal viszont ma éjszaka sokat fent volt :SS uh nem sokat aludtunk.
Akármennyi tejcsi bele férne, uh figyelni kell mennyit eszik mert tegnap csúnyán visszabukott mert mohó volt :S
Nektek mennyi tejetek van alkalmanként?
Egy vagy két mellből szoptattok egyszerre?
Szia Timi! Itt Réka
Mintha rólunk írtál volna. Tegnap pl napközben 4 óránként evett, közben aludt... de ahogy eljön az este...
Ma meg már most annyi evésen van túl, mint tegnap délután fél ötkor... A dokinő mondta, hogy szabályozzuk, de mivel a cicin nincs mennyiség kijelző, nem tudom, épp hol tart a szopiban. Zóra is zabagép. 120-akat is eszik... Tegnap pl a 120 után 2 órával már nagyon éhes volt... Ilyenkor se cumi, se ringatás nem segít, csak a szopi. Így utána tolt még 70et... :S Ma pl. már most 380nál tart, a doki szerint max 500 legyen. Akkor ez meglesz ma délután 2re... :D
Egy ciciből eszik egyébként. utána fejni is szoktam, egyrészt néha még csomós, másrészt meg jobb érzés így, hogy tudom, tuti van neki elég. Néha előtte 2-3 órával is fejek, hogy hátha akkor nem tud annyit enni...
Nem tudom hogy tudnám szabályozni. Szerintem az emésztése is gyors, minden pelusban van egy jó adag...
Most kivárom az egy hetet, és meglátom, mennyit hízik, addig nem foglalkozom ezzel, hogy sok amit eszik. Ha sokat hízott, akkor viszont el kell gondolkodni.
Nálatok hogy viseli a nagytesó? Nekem még mindig lelkifurdalásom van, pláne, hogy a szopi/fejés párossal sok idő elmegy. Nem tudok még vele lemenni, és igazából játszani vele sincs sokszor energiám. Olyan, mintha kiszívtak volna. És tök olyan érzésem van, mintha eltávolodott volna tőlem :-((( Nagyon bánt...
Apa nálatok hogy viselkedik? Mennyit segít? Nálunk a segítéssel nincs baj, bár abszolút nem tudja összehangolni a dolgokat, de azért küzd... :) Viszont tök úgy érzem, hogy velem, mint nővel egyáltalán nem foglalkozik. Pl. este kiakadtam, mert mikor este lefeküdtünk, eszébe nem jutott átölelni. szóvá is tettem. Majd éjszaka rosszat álmodtam, szinte könyörögtem, hogy öleljen, hát bírta vagy 1 percig... :(((
Huu Réka több dologban is nagyon hasonlítanak a dolgaink :))
Barna ma 1 óráig 405 gr-ál tart...persze aztán bukott is vissza olyan mohó volt...
Szerencsére tejem Van bőven, most is 250 áll a hűtőben tartalék kén :))
Mondjuk iszonyat feszülnek a melleim 2 óra után uh kénytelen vok mindig fejni....
Én rettegek előre az attól h apa elmegy majd melózni mi meg mihez fogunk kezdeni :)))
Nekem is iszonyat bűntudatom tud lenni, tök rossznak érzem magam hogy már nem csak vele vagyok...hogy szinte nincs időm Rá...
Most Apával játszóznak, uh most Ő a sztár :)) állandóan csak apa után kiabál :SS
A tegnap éjszakánt kész káosz volt....Barnus nem volt hajlandó aludni..na persze napközben húzza a lóbőrt...én meg meg olyan vagyok mint a körből a kislány (aki soha sem alszik :DDDD)....
Apával elég kevés időnk jut egymásra(bár szerintem ez most egy jó ideig így lesz)..megpróbálunk kicsit néha összebújni esténként...de napközben nincs megállás :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!