39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?
Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))
Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))
Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?
Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!
Üdv Timi és a 39 hetes Barnus
Szia :)) !!
Én sem vagyok lemaradva mert hétfőre voltam kiírva, egy dolog siettet hogy a dokim elsején elutazik és akkor két választás marad...
1.idegennél szülök ha nem indúl meg addig
2.megindítja a doki legkésőbb csütörtök reggel
Ti melyiket választanátok?
Én nagyon az indítás mellett vok egyenlőre mert azért a szülés egy elég bizalmi dolog és nem szívesen váltanék ismeretlenre...
Tegnap már mutatott fájásokat a gép amúgy de nem voltak erősek és kb 3 db volt....olyan 50%ig mentek fel....
és mivel nincs elég fájás így még nem is kezdtem el kinyílni csak felpuhult a méhszáj eddig...és a baba feje is hátul van :SSS szóval nem is az bosszant hogy elhagytuk a kiírt dátumot hanem hogy nem is úgy néz ki hogy ki bújna pár napon belül:SS
Amúgy mi is minden nap 2szer játszózunk(tegnap 3 volt) :)) igen, én is ismerek olyat aki megrökönyödik h nem otthon ülve várjuk a szülést dehát nem beteg vagyok épp csak kicsit lehasznált :DDDD
Anno attól tartottam h majd az emeléstől esetleg korábban jön a tesó...hááát...mi lett volna ha még pihizgetek is és nem emelgetem?? :))
Ma a nagyi (anyum) nálunk töltötte az éjszakát h ne kelljen utazgatni minden nap Pestre amíg én a ctg-n vagyok...de ha ma sem lesz jel haza visszük mert akkor sztem csak csütörtök lesz...
Ja aludni ilyenkor már soha nem szoktam :)) apa ilyenkor indul dolgozni és utána én meg ide ülök amíg a kislányom nem ébred :))
csak akkor tudok netezni ha alszik :))
Szia Disi!!
Remélem Neked bejöttek a tegnapi keményedések és nem jelentkezel pár napig:)))
Nekem sajna nem nagyon jönnek....hiába görcsöl a hátam meg alul semmi nem akar elindulni:S
Nah tök rendes a főnökasszonyod:)) érdekes lehet a munkahelyeddel szemben lakni...majd sűrűn tudod megmutatni a babát:))
Engem nem a hogy vagy kérdés zavar hanem a ---te még mindig egyben vagy??? ---játszón, boltban mindenki ezt kérdezi :DDDD igazából nem idegesít tehát nem leszek tőle mérges csak gáz 25 ször elmesélni a szitut :))
Én még elég jól tudok menni, ma a kórházba tuti fellépcsőzöm a 8.ra hátha :DDD
Rami ma is gondolok Rád ám :DDDD Ti már lassan haza fele jöttök...azt hiszem szerdán már itthon kell lenned..
Nekem anyum már túl sok mindenben akar segíteni---pl vasalás, kádpucolás meg ilyenek ami zavar h utánunk akar takarítani mert ezért hívtuk át hanem hogy kicsit pihizzen, játszon a gyerekkel...tudom hogy jót akar de néha idegileg nehezen viselek már mindent :))
Nektek mennyire mérték a babát??
Sziasztok! (itt Réka)
A lépcsőzés... Képzeld az első babával mikor terhes voltam, kb 30 hetes, úgy alakult, hogy jó sokszor másztuk meg a 4.et egy nap. Akkor költöztünk, ahova jöttünk a 4en van, anyumék a 4-en, mentünk vendégségbe -4.en, szerintem volt amit többször is megmásztunk... Na ez volt szombat, hétfőn reggel már kórházban voltam, mert picit véreztem. Volt tüdőérlelő injekció, meg minden. Na de most néztem a papírt,hogy a méhszájam is 3100-re változott akkor. Szóval lehet, hogy segít. Most emiatt a 30-36. hétig 2-re minimalizáltam a 4.re mászások számát. De azóta megyek megint, de semmi... Szóval a játszitól minket csak ez tart vissza, mert már úgy jövök fel, mint egy asztmás :D
Mi csak holnap megyünk újra vizsgálatra, meg nst-re. A múlt héten( már lehet, hogy írtam, akkor bocsi) minden jó volt, csak nagy a baba, akkor saccolták 4050-re..., ezért azt mondta ad oki, lehet, hogy ez is császár. Csak akkor tudnám, mire várunk. Összemenni nem fog, a méretei meg már kielégítőek... :) Nagyon vicces volt egyébként, mert megmérte a fejét, és akkor mutatott a számláló 38+6ot, ami pár nappal nagyobb csak, ugyanígy a lábára is... De a mellkast 4szer mérte, mert mindig 41 hét 3 naposnak dobta ki...
Itthon rákerestem egy kalkulátorra, és a combija alapján csak 50centisre írta a gép... szóval egy gömb van bennem :)
Ma iszonyat, hogy éjjel mit művelt, azt hittem kiszakad a hasam...
Timi! Ha esetleg ma is hazaérsz NST-ről, akkor írj ám mi volt!
Ja, ez a segítés... ez egy érdekes dolog. Én pl nem szerettem, ezért nem is hagytam... A barátnőmnek igen, hogy kivasaljon, meg mikor jött látogatóba Pestről, akkor néha ő mosogatott, de vele együtt éltünk fősulin, tehát nagyon jó a viszony. de hogy anyum pl porszívózzon nálunk, azt én sem szeretném.
Ja igen. Hát az indításról nem sok jót olvastam itt. De mégis azt választanám, és nem csak a dokid miatt. (nálunk nem is lehet választani dokit...) Hanem azért is, mert már túlhordtad, jöjjön ki.. :) Szóval mindig féltem a koraszüléstől, de ilyenkor meg már biztonságosabbnak érzem, ha kint vannak, érted? :) Lehet, hogy amiatt, hogy a barátnőm túlhordta, és elég nagy galibák voltak. De mondjuk nem a túlhordás miatt, csak ha pl 2 héttel előbb jött volna, akkor nem lett volna ekkora galiba (vér összeférhetetlenség)
Mekkora a lányod? Nálunk pont fordítva van, van már egy fiam, és most jön egy csajszi :)
Sziasztok!
Még mindig itthon. Pedig tegnap este már úgy fájt a derekam, de csak nem akart egy normális fájás sem összeállni. És erősödött is. Nem is nagyon bírtam elaludni, de aztán hajnal 2 fele csak elálmosodtam, akkor már tudtam, hogy nem lesz semmi. Nagyon sokszor felébredtem, de egyszer sem a fájdalomra sajnos. Érdekes, hogy ilyenkor az ember azt várja, hogy csak fájna már...
Ma eldöntöttem, hogy levonszolom magam ebédért - nincs messze egy menüztető hely - hátha egy kis lépcső rásegít, mi a 2.-on lakunk.
Hát szerintem én is az indítás mellett döntenék szerintem. Kitöltötte az idejét, és lehet, hogy ha vártok akkor is indítani kéne. Nekem is fontos, hogy ott legyen a dokim, nem véletlenül választottam őt, szerintem ad egyfajta megnyugvást, ha tudod hogy ott van, lelkileg ad egy kis plusz erőt.Ő biztosan úgy fog hozzászólni ahogy már megszoktad. Nekem 3 hete utazott el egy hétre, és akkor azt mondták, hogy egy héten belül megszülök, mert jóslóim voltak, úgyhogy akkor volt izgalmas. És erre tessék még mindig itt vagyok.
Mondjuk tegnap délután szinte végig be voltam keményedve, úgyhogy biztosan alakul ez, csak lassan.
Apának megmutattam a kis "fórumonkat", úgyhogy tud majd írni, ha esemény van :-)
További kitartást csajok!!!!!
Sziasztok!!
Már vannak fájások amik a 100% ig felértek de azért még csak alakulóban van a dolog...sajnos a doki ma nem tudott megvizsgálni uh nem tudom hogy a méhszáj tágúlt-e már ezek hatására....
Holnap is megyek ctg-re, aztán csütörtökön ha addig nem lesz semmi beindítja a doki reggel 8 körül a szülés:SSS
Elkezdtem parázni és nagyon nem akarom a kislányomat itthon hagyni....ez a legnehezebb :SSSS ráadásul mivel csütörtökön szülök és ugye reggel 8 után lesz meg a baba azt bele sem számolják a kórházi ottlétbe uh legkorábban hétfőn jöhetek haza :SSSSSS Kezdek emiatt depis lenni :S
Még nem adtam fel h beinduljon...van a hűtőben egy kis bor az jó lesz estére meg egy kis meleg víz :)) séta...a többit meglátjuk.....olyan jó lenne ha beindulna magától !!
Réka Te is ilyen nehezen hagyod otthon a "nagyfiút"???
szerinted hogy fogod viselni?
És Te hogy éled meg hogy lesz tesó? Neked is fura lesz eleinte ?? Nekem olyan furi hogy mindjárt 4-en leszünk:)))
Persze már tesó most is teljes értékű család tag csak még míg pocakban van egészen más :)))
UHH....ez nagyon hülyén hangzik...nem tudom hogy érted-e mire gondolok :))
Meg olyan fura hogy az én kicsit már nem egyke lesz, osztoznia kell a figyelmen....szóval néha bűntudatom van ...miközben persze józan ésszel tudom hogy jó lesz Neki nem egykének lenni és hogy lesz játszótársa!
Disi!!
Én sem nagyon tudok már aludni...sok minden közre játszik...izgalom, kényelmetlen mindenhogy meg várom hogy hátha majd este beindul valami :))
Nem tudom valahogy mindig az estében bízom hogy majd talán :))
Múlt héten a kedd vagy szerda estére tippeltem hogy majd az lesz az enyém :)) remélem be fog jönni!
Majd ha meg lesznek a babák remélem kicsit akkor is fogunk tudni beszélgetni :))
Hú, hacsak itthon kéne hagyni... de anyóséknál lesz. amivel a nagyobbik gond, hogy cumizik a drágám alváshoz, és a mama cseszegetni fogja. És tudom, hogy olyan kis érzékeny, nem akarom, hogy maradandó sérüléseket okozzon anyós. (ha ismernétek, érthető lenne miért írom, nagyon erőszakos egy nő..) De én nem veszem el a cumit, mert mióta visszakapta, azóta átalussza az éjszakát a helyén. (4 éves) Ez idáig a 4 év alatt sosem sikerült. látom, hogy megnyugszik tőle, stb. Szóval cumi marad, max anyós megy :D
Ja, hát nekem nagyon bűntudatom van néha, hogy mit művelek szegénnyel, hogy idehozok még egy babát... :) Pedig a baba is azért lett, hogy legyen tesó, mert az kell :)el sem tudom képzelni milyen lesz. Még egy pici, de az már nem ő lesz... hogy fog kinézni, stb...
Holnap lesz nekem NST, utána írok. Bár ne írhatnék már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!