39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?
Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))
Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))
Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?
Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!
Üdv Timi és a 39 hetes Barnus
Sziasztok Lányok!!!!!!
Ma utoljára írok Nektek ugyanis holnap reggel beindítják a szülést. Reggel 7-re megyek, akkor ctg és utána jöhet az indítás :))
Mondjuk reménykedem h magától is beindul még este a dolog ugyanis reggelre a nyákdugó kezdett elmenni, fájásokat mutatott már a gép, szép fogasfilés volt...uh még azért reménykedem de már megbarátkoztam az indítás gondolatával.
DRUKKOLJATOK!!!! ÉN IS GONDOLOK RÁTOK!!!!
Még este felnézek hogy írtatok-e mert lehet hogy beelőztetek????:DDDDDDD
Sziasztok!
Még mindig jelen. Ma megyek én is dokihoz CTG-re (ez az az időpont, amire azt mondta, hogy már nem lesz szükség...)Tegnap este nagyon megijesztett picúr, mert rákezdett úgy mozogni, hogy azt hittem az oldalamon mászik ki. És több órán keresztül nyomta. Azt hittem szétreped a hasam, nagyon durva volt. Ma meglátogatott a védőnőm, azt mondta, lehet hogy most találta meg a végleges helyét.És most deréktól lefele mindenem fáj (nem fájás, hanem feszít széjjel). Mindig azt hiszem, hogy ennél már csak a szülés lehet rosszabb, de még mindig tudjuk tetézni. Szorítok mindenkinek, én is az estében bízom mindig (valahogy úgy érzem, hogy este fog elkezdődni). Meg abban, hogy most ha bekukucskál a doktor bácsi, akkor hátha megindul, ahogy mások is írták. Apuka azt mondta, hogy szerinte holnap lesz a mi napunk :-)))))A hétvégén már remélem mindnyájan babázunk! Ja és persze könnyű szülést kívánok :-)
Sziasztok!
Hát én is utoljára jelentkezem. Most voltunk dokinál, fájás nem sok, a baby sem nagyon mocorgott, viszont mikor megnézte a méhszájamat, láttam az arcán, hogy valami nem oké. Kérdi, hogy eddig nem koponyás volt? Mondtam neki, hogy de a múlt héten még elvileg úgy volt, mondjuk ultrahanggal nem néztük, csak kézzel vizsgált meg, de direkt rákérdeztem. Erre azt mondja, akkor nézzünk csak rá UH-val. Hát persze, hogy fenn van a feje. Komolyan mondom sokkot kaptam hirtelen, erre abszolút nem számítottam. Szerintem a tegnapi örűletes tornája alatt megfordult. Tegnapra lettem volna kiírva, úgyhogy azt beszéltük a dokimmal, hogy akkor nem várunk tovább, holnap reggel császár. 7-re megyünk be, úgyhogy nekem már délelőtt a kezemben lesz a kis drágám!!! Nagyon szerettem volna normál szülést, de nem azért mert félek a császártól, vagy bármi zavarna, csak szerettem volna úgy, ahogy a természet kitalálta. Most már mindegy, csak annyira meglepődtem, hogy ahogy kijöttünk a dokitól, elkezdtem sírni. ' hónapja azt hallgattam, hogy mindjárt megszülök, mert ezek már jóslók, meg nyílok, meg feküdjek, és erre tessék. Most már egy kicsit lenyugodtam, és már várom is. Legalább tudod egy fix időpontot, nem kell tovább lesnem a tüneteket, stb. Próbálom a pozitív oldaláról nézni, úgysem tudunk semmit sem csinálni ellene. Apukát is sokkolta egy kicsit azért, hogy holnap már a kezében lesz a gyerkőce :-)))))Remélem hétfőn már hazaengednek, majd próbálok jelentkezni, ahogy tudok.
Nem is tudom ezek után kinek mit kívánjak... Meglepetésektől mentes utolsó napokat, könnyű szülést kívánok mindenkinek!!!
Sziasztok Lányok !!
Úgy volt hogy indítják a szülést juni 30.-án reggel 8 kor de éjszaka fájásokra ébredtem, 3-kor elfolyt a magzatvíz, bementünk a kórházba és 7 óra perckor már a kezemben volt a kis Barnus :))
3650gr-al és 52 cm-el született:))) Írok még csak ma jöttünk ki a kórházból!
Várom lányok a babahíreket!!!
sziasztok!
Itt Réka :)
Ma jöttünk haza! :)
30-án, császárral született meg Zóra, 4000g, és 56 cm... :)
29-én kellett befeküdnöm, mert picit tachikard volt a baba, de csak az nst-nek produkálta magát :)
Azóta minden ok, csak néha éjszaka rájön a falánkság, és egész éjjel szopna...
Veletek mizu?
Gratula!!!!! :))))
Szép nagy babád van Neked is :))
Barnus is nagyon jó evő, és olyan jó baba, csak eszik alszik így a nagy tesóra is jut időnk:)) Mi ma lementünk kicsit levegőzni is.
Mennyit eszik most ? sok tejcsid van ?
Nekem most kezd úgy igaszán szépen alakulni a tejcsi.
Mesélj valamit magatokról még! :)
Szia!
Zóra teljesen változó, hol mintagyerek, hol meg... Hát már most 100g az adagja, szerencsére jut is bőven, ha akarok még tudok utána fejni is. Ma inkább a tesóval voltam fejés helyett. :)
Na majd írok még, de most apa a soros, kell egy kis összebújás ;)
Mesélj te is!
Sziasztok! Itt Rami :)
Gratulálok nektek! Ugye csak nem maradt bent senkinek a babája?? :))))
Nekem vasárnap inditották volna (26.-án) , de a reggeli vizsgálat után indult minden magától. Így délután megszületett Kende kisfiam 3800 g, és 50 cm-rel.
:))
Timi! Jól elkerültük egymást... Engem szerdán hazaengedtek negyed 1kor, mivel kikönyörögtem, hogy ne kelljen maradnunk csütörtökig...
Melyik szobában voltál? És melyikben szültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!