39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?
Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))
Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))
Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?
Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!
Üdv Timi és a 39 hetes Barnus
Szia Ildi !!
Nem tudom hogy hogy végzik, de a nővéremnek annó utána megindult a szülés :)) ráadásul ha még megvizsgál a dokid is tuti hogy rá fog segíteni a dologra!!!
Nálam is az utolsó doki vizsgálat után kezdődött a szülés .... uh drukkolok h legyen már meg a Babád!!! :)))
Én utána barnáztam 1-1.5 napot és utána indultunk is szülni annó...
Ma mentem volna ctg-re de péntekre tettük át, meg engem is meg akar vizsgálni a doki.....háááát..meglátjuk :))
És ne aggódj nem fog fájni, max kellemetlen lesz!
Én úgy érem hogy Nálunk nem a hideg fogja meghozni a babát hanem az utána következő felmelegedés...múltkor is az viselt meg ....
Itt Ildi! Kedves Disi!
Úgy látszik Réka nevű lányaink ragaszkodnak a pocakhoz...:) Hát a mai vizsgálat után nem vagyok én sem egy vidámság...azóta barnázok, nem tudom ez meddig természetes, még most is érzem,h folyik belőlem. Most jóslókat is érzek rendszeresen,de nem elég erőteljesek rendes fájáshoz szerintem...bár még nincs gyerekem,úgyhogy alig győzőm figyelni a jeleket. Már azt sem tudom, mi számít komolynak,de ezek olyan 7 percenként jönnek és székelési inger is kíséri...szóval ha ezek a jóslók,akkor ma reggel óta vannak...
Könnyű szülést mindenkinek...:)
Jaj és köszönöm kérdésed jól vagyunk :))
Iszonyat melegem van állandóan....más bajom nincs...néha enyhe mensis érzésem van de már nem is tulajdonítok neki jelentőséget, a kiskrapek jól el van bent :DDDD
Kedves Disi!!
Nálunk is 3 nap telt el kb attól h 1 újnyira kitágúltam és fájásokat is mutatott a gép a szülésig....
ha felébredt a kislányom megpróbálom belinkelni Neked én milyen után szültem :))
meg majd a holnapit is belinkelem ha haza jöttem :))
remélem 3-4 napnál egyikünknek sincs sokkal több azért!! :DDDD
Tök normális h idegbeteg voltál...én is izgulok ha rágondolok hogy bakker bármikor indulhatunk.....
Szia Rami!!!
Ne legyél depis !!!! Olyan hamar telnek a napok...észre sem vesszük és már túl is leszünk rajta :))
Nekem is volt gátmetszésem, szerencsére nem is látszik és semmi hátrányát nem éreztem..egyedül a szülést követő pár napban volt rossz :DDD jó lenne ha nem kellene...de énsem kérdeztem rá...feleslegesen úgy sem csinálják meg ha meg kell akkor úgyis .....majd kiderül :))
Kedves Kérdező! Itt Ildi!
A méhszáj és magzatvíz vizsgálat elég kellemetlen volt, szerintem ilyen bárgyún még nem jöttem ki nőgyógyásztól. Szóval a doki szerint tiszta a magzatvíz és a méhszáj másfél ujjnyira nyitva,kellően puha, doki szerint szépen haladunk előre. A vizsgálat óta barnázom, már legalább 3 betétet cseréltem...igazad van...így zajlik. Kb. 7-8 percenként vannak keményedéseim, rendszeresnek tűnnek, remélem legalább ezek már a jóslók!
Miből gondolod egyébként,hogy te leszel az utolsó közülünk? Szerintem pedig én!
Na minden jót Nekünk!!! :)))
LÁNYOK LÉTSZÁMOLVASÁS !!!! :))))) Hogy vagytok a tegnapi hideg front után???????
Mikor meghallottam hogy nem pénteken hanem csütörtökön jött levert a víz :))) de mi még egyben :)))
Honnét gondolom hogy én maradok utoljára?? Nem tudom :)) Megérzés!!!
Kedves Ildi!! Ha még nem szültél meg akkor szerintem Neked igen csak kevés időd lehet hátra:))
Mondom ha még nem :))) remélem már a kezedben van a kis lurkó!!!Nekem sem volt túl sok már innentől...
Várom a jelentkezéseteket!! :DD
sziasztok! Itt Réka :)
És még mindig egy főnek számítok az autóban. :) Bár súlyban már vetekszem kettővel is :)
tényleg, ti mennyit híztatok idáig?
Egyébként nem tudom milyen hidegfrontról volt szó, nálunk volt egy kis vihar este, de ahogy kinéztem, ma is mindenki rövidnaciban van... Pedig mint a messiást, úgy vártam a hűvös időt.
azt kijelenthetem, hogy ennyi ideig még nem voltam sosem terhes, mert a fiam 11 nappal jött korábban, most már csak 9 van kiírtig. :)
Minden napra találok valami jó okot, hogy miért kéne ma. :)Mára is van :) A kisfiammal Zoltán napon folyt el a víz, másnap született meg, és láttam, tegnap is Zoltán nap volt. :) Persze semmi jel. Tegnap volt szerintem 1, azaz EGY fájás szerűségem, és ennyi... Uh kedves Kérdező, szerintem én maradok utoljára. :)
És lassan kezdek azért ráparázni erre a császár ügyre, ugye egy már volt, és nem volt jó élmény... :(
Sziasztok!
Még mindig egyben. Mondjuk mi ma nem szülhetünk, mert a dokim Pestem van, holnap már jó. Amúgy vasárnapot beszéltük picurral, apuka azt mondta a Forma1 után ráér...Itt is 25 fok van, éjszaka volt egy kis eső, de végre ki tudtam nyitni az ablakot az elmúlt napokkal ellentétben, és van egy kis hűvös szellő. Nagyon ülni nem tudok, mert akkor nagyon nyom, keményedéseim vannak, ilyenkor én is érzek nyomást a végbelemnél, fájdalom nuku. Az éjjel is nagyon jót aludtam. És tök sokat mocorog picur, amin csodálkozom, de nem bánom. Szorítok mindnekinek, én még várok 1-2 napot. A lelkiállapotomról csak annyit, hogy most lenyugodtam, és élvezem ezt az utolsó kis időt amit még így egyben tölthetünk. Valaki a múltkor írt egy Relaxin nevű hormonról, ami ilyenkor termelődik, és teljes nyugalom önt el tőle. Na, szerintem nálam ez beindult, már nem izgulok, csak várok.
Kitartást mindenkinek, és várom én is a híreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!