Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetesek hányan maradtunk...

39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?

Figyelt kérdés

Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))

Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))

Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?

Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!

Üdv Timi és a 39 hetes Barnus

2011. jún. 20. 06:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 A kérdező kommentje:
Többiek hogy vagytok ?? :))
2011. jún. 22. 07:32
 22/124 anonim ***** válasza:

Már nem tudom melyik válaszoló voltam :)

Én 3-ra vagyok kiírva, ma volt nst, UH. A méretei a gyereknek... Hááát. 4szer mérte meg a doki a mellkörfogatot, mert 41 hét valaminek dobta ki a gép... így a becsült súly 4050g... 38+3 hetesen... Így viszont elgondolkodtunk a császáron, mivel az első is az volt. :(

De csak jövő héten kell mennem újra, és akkor döntjük el majd. Illetve ők.

2011. jún. 22. 09:59
 23/124 anonim ***** válasza:

Szia Timi!

Nem lesz bent velem a pici, csak kb. este 10 ig. Amikor a kislányommal voltam bennt, akkor is elvitték éjszakára, egy picit tudtam pihenni. De lehet, most majd meggondolom a fiamnál.... Én nagyon várom a pénteki hidegfrontot, bízok benne nagyon. Dokim azt mondta, ha vasárnapig nem lesz spontán szülés, akkor vasárnap beindítja nekem.

Így nagyon reméllem történik addig valami, én már nagyon szenvedek.

És visszatérve az eredeteti kérdésedhez, nagyon nehezen hagyom itthon a kislányomat is, nagyon fog hiányozni. Ő mindennap megkérdezi, mikor hagyom már végre kettesben a mamával, lehet csak nekem nagyon nehéz... :)

Amúgy én sem a Jahn Ferencbe tartozom.. :)

Írj, mindig várom egyben vagytok-e még? :)

Rami

2011. jún. 22. 13:39
 24/124 anonim ***** válasza:

Jaaaa... :)

Ki a szülésznőd? Fogadott?

Rami

2011. jún. 22. 13:42
 25/124 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ildi vagyok,már írtam párszor! Mára vagyok kiírva, és ctg-n nem volt jele fájásnak. Mostmár mehetek minden nap Kecskemétre. Úgy látszik átmegyünk mi is a hidegfrontra...nekem már mindegy,csak a karomban tarthassam a kislányunkat! Az egyik barátnőm ma hajnalban megszült,pedig későbbre van kiírva,kicsit irigy is vagyok! :) Szóval ez van! Kitartást mindenkinek! :)
2011. jún. 22. 13:47
 26/124 anonim ***** válasza:
Sziasztok!én is írtam már mi vasárnapra vagyunk kiírva,tegnap a ctg -n fájásnak jele sem volt de vasárnap dokim elutazik így holnap reggel 7 re be kell mennem és szülünk-)remélem minden ok lesz.szorítsatok!kitartás!írjatok ha valaki megszült e.
2011. jún. 22. 15:15
 27/124 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nekem van az inditás csütörtökre tervezve. Ma kellett bemennem reggel a kórházba. Minden rendben van, de mivel csak este teszik fel a ballont, a napot a barátnőmnél töltöm Pesten apával. már most nagyon hiányzik a 2 éves pici lányom, meg persze a 3 nagy is. Ha holnap korán meglesz a baba, akkor már holnap találkozunk a gyerekekkel, de legkésőbb holnapután.

Most már kezdek izgulni, főleg mert a szülészeten CTG közben végighallgattam, hogy az egyik nő elég rendesen kiabált. nem baj, remélem holnap ilyenkorra túl leszek rajta. Majd megpróbálok a férjem mobiljáról kommentet küldeni nektek.

2011. jún. 22. 17:33
 28/124 A kérdező kommentje:

Szia Rami!!

Én is a péntekben bízom :)) de meglátjuk...már van egy sanda gyanúm hogy nem lesz semmi hatása :D

A kislányom is nagyizik majd, Ők biztos élvezni fogják..szerintem Nekünk nehezebb lesz ahogy látom :SS

Koczka Zita a szülésznőm és Dr Weidner András a dokim...előzőleg is náluk szültem.....

És Neked?

Hát igen én is több dolog mellett filózok még....az egyik hogy éjjelre leadjam-e a picit vagy sem....

Több érv szól mellette meg ellene....

Te viszel be mellszívót magaddal?

2011. jún. 23. 06:36
 29/124 A kérdező kommentje:

Szia Ildi !!

Hát Neked remélhetőleg már tényleg meghozza a Babát a péntek :)) És Magzatvízvételt mikor csinálnak ? vagy a héten már azt is néznek Neked? Beindításról még nem beszéltetek?

Könnyű szülést kívánok!!!

2011. jún. 23. 06:39
 30/124 A kérdező kommentje:

És Kedves Utolsó kommentelő kismama!!

Eljött a TE NAPOD, talán már a baba is meg van!!??

Mindenképp írj majd, nagyon kíváncsiak vagyunk a picire!!!! :)

2011. jún. 23. 06:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!