Kinek mennyire jött be az ultrahangos súlybecslés? És a hidegfront?
Most vagyok 38+3 hetes, és nagyon szeretnék már szülni, mert elég nagynak tűnik már a picur a pocakban:) 3450g. Vártam ezt a mai napot, azt mondják erős hidegfront van. Előző szülésemet is egy jó kis hidegfront indította be.
Szerintetek lehet még belőle valami vagy felejtsem el mára? Nem szeretném ha óriási lenne. A férjem 4 kiló feletti baba volt anno és most is elég magas és szép férfias (nem kövér), én is magas vagyok. Az első gyerekem is 60 cm-rel és 3650g-mal született.
Szia!
Ez a hidegfront számomra sokmindent előhozott!!! 37. hétben járok! Mióta hidegfront van a derekam, a petefészkem a hátam a lábaim fájnak, görcsölök...!!! :(
Persze másnapra semmi bajom!!! :)
súylbecslés maximálisan
1.
37+6: 3600
gr40+6: 4400 gr, 57 cm
2.
37+1: 3301 gr
40+0: 3950 gr, 56cm
a hidegfrontól nem tudok nyilatkozni, mind akettő indított szülés volt télen és kora tavassazl
Sem a súlybecslés, sem a hidegfront nem jött be nálam.
Lányomat 3,4 kg becsülték 38 hetesen. Végül a 41. héten született 3330 grammal.
A frontok meg jöttek-mentek, én meg csak nézte ki a fejemből. Végül indított szülésem lett.
De ha nálad már egyszer bejött, akkor most is bejöhet. Bár a hidegfront már megérkezett, és általában előtte indulnak be a szülések, nem pont aznap.
1. baba: folyamatosan kisebbnek mérték, a legutolsó vizsgálat szerint 4 héttel volt kisebb. Sajnos súlybecslés nem volt. Ehhez képest a 39. héten született 2750 g és 46 cm.
2. baba: szülés előtt 3 nappal 3000 g, születési súlya 3050g. Érdekes, hogy őt "csak" 2 héttel kisebbre mérték, de ugyanúgy a 39. héten szültem, ugyanúgy 46 cm.
Egyik tavaszi, másik őszi baba, de mindkettőt egy hidegfrontot követő napon szültem. Annyira tele volt a gyermekágy, hogy majdnem a folyosón kaptam helyet mindkétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!