32 hetes vagyok a baba méretei rendben vannak, de mégis azt mondta az ultrahangos, hogy többet kellene pihennem, mert kicsi a baba, nem pihenek eleget, akkor most mi van? Nem értem
5 napja babamozin meg azt mondta a szonográfus hogy méretei alapján 34-35 hetesnek felel meg
bpd:77mm
thorax 86X76 mm
femur: 61 mm
becsült súly:2296 g
ha valaki tud segítsen
Az én 32 hetes eredményem:
1780 gramm, és 41 centi.
Persze biztos csak akkor lesz, ha kijön.
szerintem jó a baba súlya.sajnos én is pontosan tudom a babám súlyát. 32+5 hétre lett 1980g és 42cm.
ma már lassan 14 hónapos 78cm és kb. 9,5kg :)
Szia.Szerintem nem kicsi a babád,az én fiaim kb.1800g-ok voltak(nem ikrek)ennyi idősen és 3kg felett születtek:-)A pihenésnek meg annyi köze van a dolognak,hogy az állandó jövés-menéstől felhígul a köldökzsinórban a vér ami táplálja a babát,és így kevesebb tápanyag jut be neki,így nem tud hízni rendesen(doki mondta ezt nekem)mert én is állandóan rohangáltam a 3éves fiam után(ami persze nem meglepő)és kisebb volt a tesó az átlagnál,akkor mondta,hogy szedjek vissza a lendületből,pihizzek többet,így a vér besűrűsödik és a baba tényleg többet hízott:-)Tehát pihizz ha tudsz minél többet,de nem pici a babád:-)3300-3400g biztos hogy lesz:-)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!