Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39-40 hetesek hányan maradtunk...

39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?

Figyelt kérdés

Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))

Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))

Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?

Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!

Üdv Timi és a 39 hetes Barnus

2011. jún. 20. 06:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 Andrea1987 ***** válasza:
Én 39 heteske vagyok jövöhét csütörtökre vagyok kiirva már nagyon várom.Bár még semmi jele hogy ki szeretne jönni.Ma voltam dokinál kevesebb a magzatviz nem tudom mi lehet a baj.Épp az elöbb tettem fel kérdést ezzel kapcsolatba.Elsö baba lesz,remélem minden jol sikerül majd.
2011. jún. 20. 11:32
 12/124 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 38+6 vagyok, jövő hét keddre vagyok kiírva. Hát én már nagyon nehezen viselem, alig alszom, minden percben arra gondolok, mikor érzek már végre valami előjelet :)

Nekem is van már egy kislányom , 3 éves, ő 39+1 héten érkezett. Bízom benne, hogy a fiam is előbb jön, mert már nagyon várjuk. Nagymama már egy hete nálunk lakik, a kislányom miatt... Ha menni kell ő készenlétben itt van, dehát sehol semmi... A hétvégi front nekem több energiát hozott, azóta takarítok... :)

Én is a Jahn Frencben fogok szülni, kedves kérdező :) Milyen jó lenne találkozni.... :)

2011. jún. 20. 13:43
 13/124 A kérdező kommentje:

Kedves 13.43-as!!

Tényleg jó lenne találkozni :))) majd minden nap írok pár sort hogy Tudd hogy nem szültem, ha pedig eltűntem akkor tudni fogod hogy a Jahn Ferencbe keress :DDD

Van fogadott orvosod vagy szülésznőd?

Én Péntek magasságában szeretnék szülni, mivel akkor a hétvégén a férjem itthon lenne a kislányommal és csak hétfőtől venne ki szabit, így nyernénk egy kis időt és szinte 2 hétig együtt tudnánk lenni uh drukkoljatok :))) jön az újabb lehűlés is uh remélem össze jön!

Csütörtökön megyek nst/ctg-re legközelebb ....és Ti?

2011. jún. 21. 06:32
 14/124 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Tegnap túlestem az utolsó bemászkálós ctg-n. Már eléggé elegem volt belőle, mert hetente kétszer hívtak be a cukrom miatt, és amíg én gépre voltam kötve, két kiskamaszom a parkban sétált a 2 évesemmel.

Estefelé összecsomagoltam apa és a kicsi lányom pár napi cuccát, és feltöltöttem az elemeket a fényképezőgépbe.

Mára a főzés maradt az itthon maradóknak, és egy 1,5 órás nagygenerál a fürdőszobában. Délután jönnek a nagyszülők a gyerekekhez, már előre ver a víz az aggódásuktól. Lehet, hogy estefelé inkább elugrom még egy órát barátnőzni.

Holnap reggel megyek be a kórházba, remélem tartjuk a tervet, és csütörtökön meglesz a baba.

Most valahogy úgy érzem, jó lenne még 1-2 hétig pocakban cipelgetni, de hát ami muszáj, az muszáj, most kell túlesni rajta.

Nem akarok malac lenni, de ma estére még apával is komoly terveim vannak, fel kell készülnünk az elkövetkező ínséges időkre:)

Így hát a héten már nem írok nektek, talán majd vasárnap, vagy hétfőn, ha minden renden ment.

Ha esetleg addig eljön valamelyikőtök ideje, annak könnyű szülést kívánok!

2011. jún. 21. 06:47
 15/124 A kérdező kommentje:

Gondolok majd Rád!!!!! Biztos minden terv szerint megy majd és Csütörtökön majd babázhatsz!!!! Remélem a hétvégén nekünk is eljön az időnk :))) Ha nem akkor természetesen hétfőn beszélünk!!

Nagyon izgi, drukkolok hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd, könnyű szülést!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. jún. 21. 07:36
 16/124 anonim ***** válasza:

tegnap 08:17 vagyok!

Megérkezik lassan a melegfront,vagyis melegszik az idő, holnap kánikula. Holnapra vagyok kiírva,megyünk reggel ctg-re,persze bőrönddel, jó lenne,ha doki azt mondaná,h maradjunk,persze csak indokoltan! Nagyon izgatott vagyok már! Bár semmi görcsölgetés...nyákdugó, derékfájás...semmi! Lehet tényleg derült égből villámcsapás lesz??? Szurkolok utolsó kommentelőnek,h összejöjjön a csütörtök! Kedves kérdező és továbbiak pedig kitartááááááááááás!

39+6 hkm Ildi

2011. jún. 21. 08:36
 17/124 anonim ***** válasza:

sziasztok!Én vagyok vasárnapra kiírva és én is ma megyek az utsó ctg-re.Adokim vasárnap elutazik 2 hétre.)tehát gondolom előtte lesz valamién is a csütörtököt szeretném nagyon ... na meg persze már túl lenni rajta-))),de semmi jel csak a keményedés

szorítok mindenkinek!

2011. jún. 21. 11:37
 18/124 anonim ***** válasza:

Szia!

J. Ferences társad vagyok :) Még egyben... :)

Én tegnap voltam ctg.-n. Semmi jele, hogy szülnék. A dokim, akihez járok, ott dolgozik, de nem fogadtam fel, sem szülésznőt. Neked van fogadott dokid?

Éjszaka elég rosszul voltam, már tényleg azt hittem mehetünk, de sajnos még mindig itthon vagyok.

Én nagyon szeretnék már szülni.

Remélem nem lesz olyan telthát a kórházban, ahogyan írtad... Én lehetőleg az egyágyas szobában szeretnék majd lenni, ott voltam 2008ban is a lányommal. Ott azért jó, mert egésznap bent lehet apa is velünk.

Te mikorra vagy kiírva?

Üdv

Rami

2011. jún. 21. 14:09
 19/124 Disi ***** válasza:

Sziasztok!

Én jövő hét keddre vagyok kiírva. Elvileg Szegeden szülök, első baba. 3 hete már rám ijesztettek, mert jóslóim voltak az első CTG szerint, de még mindig egyben vagyunk. Akkor elutazott a dokim egy hétre, nekem az volt nagyon izgalmas, féltem, hogy azalatt indul meg, míg nincs itthon, úgyhogy imádkoztam, hogy csak teljenek a napok. A hétvégi hidegfrontot egy egész napos derékfájással átvészeltük, viszont most már sokkal erősebben keményedik a hasam, mint eddig, pedig az sem volt kutya...Viszont úgy felpörgette a hideg, órákon keresztül mocorgott, pedig mostanában már nem volt szokása. Holnap megyünk újra CTG-re (a múlt hetit majdnem végig aludta a nagy kánikulában nem volt kedve fenn lenni, úgy kellett megbökdösni, hogy ne csak egy egyenes csík legyen a papíron :-))). Fájásaim amúgy nincsenek, nagyon erős szúrásokat viszont érzek idelenn. Viszont egy hete tök jól alszom, kaptam egy kis bónusz pihenést a végére :-)))

Mindenkinek könnyű szülést kívánok!

2011. jún. 21. 15:15
 20/124 A kérdező kommentje:

Szia Rami!

Én 27. ére vagyok kiírva és én is szeretnék már túl lenni a szülésen és újra kicsit fitt lenni hogy bírjam az iramot a kislányommal mert már nagyon "lajhár" módon mozgok, mindenem fáj.

Csütörtökön megyek ctg-re, kiváncsi leszek mutat-e vmit.

Én a doki meg a szülésznő miatt leszek csak a Jahn-ba, amúgy máshova tartoznék.....

Én is gondolkoztam az 1 ágyas szobán, csak úgysem tudnának olyan sokat bent lenni Nálam(a kislányom ordít a kórházban uh Őt be sem fogják hozni szerintem :SS) és akkor meg tök el lennék zárva a külvilágtól :DD Anno néha élveztem is h 4-en voltunk és tudtunk kicsit beszélgetni, bár mondjuk mázlim volt mert nagyon jó fejek voltak a szoba társak.....azért néha megrökönyödöm amikor megyek a CTG-re és iszonyat igénytelen terhes nőket látok...remélem nem lesz ilyen szobatársam majd :SSSS

Egyébként nem tartom kizártnak hogy rám jön h mégis inkább 1 vagy 2 ágyas szobát szeretnék :DDD

Múltkor a nőgyógyászaton meg elég tré volt a helyzet mert nem lehetett 1 napig lehúzni a wc-t....nem részletezném :SSSS

Éjszakára így a pici is Nálad lesz ?

Üdv. Timi

2011. jún. 22. 07:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!