39-40 hetesek hányan maradtunk a hétre, jövő hét elejére? Kinek nem hozott még babát a hidegfront?
Várjátok már a szülést? izgultok? Milyen érzésekkel vágtok a hét elé hogy tudjuk hogy akár mikor mehetünk?? :))
Én el sem hiszem hogy tényleg eljött a Mi időnk :)))
Van itt 2. babás esetleg? (Nekem már van egy kislányom)Ti is nagyon nehezen hagyjátok majd itthon arra a pár napra míg kórházba lesztek?
Mindent írjatok és nézzetek is vissza majd a kérdésre, jó lenne itt tartani a kapcsolatot!!!
Üdv Timi és a 39 hetes Barnus
Nekem még első babánál kellett a ctg alatt végig hallgatni egy fél órás jajgatást, nagyon be voltam fosva :))))
Most meg azért kezdek izgulni mert már tudom hogy nem lesz túl kellemes érzés a szülés...és akkor még finoman fogalmaztam :DDDDDD Uh kicsit kezdek izgulni....
Tényleg Rami Neked is csináltak anno gátmetszést? Beszéltél a dokiddal hogy most hogy lesz ? vagy majd Nálatok is inkább útközben derül ki?
Látom Ti sem tudtok aludni, én sem.
Ahogy itt olvastalak Titeket, néha irigykedtem :) Nálunk például nincs olyan lehetőség, hogy vissza viszem-e éjszakára a picit, vagy sem. Valószínüleg császár lesz, mert nagy a baba, meg már volt egy császárom. De itt úgy működik, hogy kitolnak a császáros szobába, és utána már hozzák is a babát.A mi tök jó, csak rokon nem jöhet be a szobába, én meg nem emelhetem a fejem... Tehát érdekes lesz az ellátása... De aznap még állítólag segítenek.
Aztán utána meg átkerülök sima szobába, ezek 3 ágyasak, ha nincsenek sokan. (ha sokan vannak, akkor 4...), és ott lesz a baba éjjel/nappal mindenkinél... Szerintem ez remek ötlet... Egy vagy 2 ágyas szobában ez okés is, de így.... Rokon nem jöhet be a szobába, amit csak apa, meg a pici fiam miatt sajnálok. Egyébként meg elég nehéz lenne úgy. Mindig figyeld, hogy meddig csúszott fel a hálóing... :) Hogy szoptatsz úgy? Na mindegy, ilyenre nincs lehetőség. Így viszont ha bejön valaki, akkor az üvegen keresztül megmutatom neki a babát, de ha nem ott állva szeretnék csacsogni az üvegnek, akkor meg le kell adni a babát... :S
Ja, és olyan sincs, hogy szülésznőm, meg orvosom... :) Majd aki ott lesz. Bár magánba jártam, itt ez arra elég, hogy a vizsgálatoknál, akár kórházi, nem kell várnom.
Ha császár lesz, és az a doki csinálja, akihez jártam is, akkor adjak neki pénzt? Mert nekem ez olyan fura... szóval hogy munka idejében megcsinálja... Meg persze mikor NST van, akkor sem kell várnom utána sokat, hogy megnézze az eredményt, na de ez még nem fér bele abba a keretbe, amit a 8 hónap alatt nála hagytam? :) Ezen filózok, mit gondoltok?
Én is nagyon bízok a hidegfrontban. Bár tegnap néha úgy voltam, hogy azt hittem eljött az idő, de persze semmi.
Kinek hogy fogják hívni a babát? :)
Üdv.: Réka
Sziasztok! Ildi vagyok. Hát már egy ideje én is ébren vagyok, már elég izgatott vagyok,gondolom ezért. Ja, kedves utolsónak üzenem, Rékának fogjuk hívni a babát,és tegnapra voltunk kiírva! Úgy látom most már a pénteki hidegfrontban bízhatok! De már nagyon jó lenne. Még délelőtt megyünk ctg-re. Tegnap a doki azt mondta, ha mai ctg sem mutat semmit, akkor holnap ismét, és meg is vizsgál. A 40. hét második felében már szükséges a magzatvíz vizsgálat, de remélem odáig nem jutunk el. Gondolom arra szombaton,v. vasárnap kerülne sor. Egyébként azt hogy végzik? Megírnátok nekem? :)
Üdv: Ildi
Sziasztok!
Tegnap voltunk CTG-n, hát már sokkal erősebb összehúzódásaim vannak, amit érzek is... De nem fáj, most talán egy picit a derekam, de az is folyamatosan. Ja és 1 ujjnyira ki vagyok nyílva, úgyhogy azt mondta a dokim, hogy szerinte 3-4 nap, de ez a hidegfronttól is függ. Keddig tuti nem húzzuk ki :-))))Viszont holnap fel kell mennie Pestre, és csak szombat reggel jön haza, úgyhogy megbeszéltük picurral, hogy a hétvégén szülünk csak :-))))De most nem izgulok, bár tegnap este miután hazajöttünk a dokitól elég idegbeteg voltam. Szegény férjem mindenért kapott :-(((Pedig nem akartam bántani, csak minden idegesített.
Nálunk is Réka lesz a picur neve.
Szia Timi! Sziasztok többiek! :)
Hát még mindig sehol semmi... :( Én már teljesen depis vagyok, minden percem arról szól, mikor akar máááár megszületni???!!! :)
Timi! Volt gátmetszésem annak idején, de akkor sem beszéltük meg előre. Menet közben úgy döntött a doki, én akkor tudtam meg amikor már a végén varrt...
De nem éreztem hátrányát, így most sem beszélünk előre erről.
A dokim, Dr. Fekete... De csak magánrendelésére járok, és akkor tudok vele szülni, ha éppen ügyeletben van a kórházban, mivel 2 éve nem vállal szülést munkaidőn kívűl.
Így, ha nem vasárnap szülünk akkor, ügyeletes doki, ügyeletes szülésznővel fog menni a dolog.
Kedves Réka!
Hasonlón filózok én is, így nehéz segítenem neked :) Mert, azt mondta doki, vasárnap dolgozik, így bemehetek ha gondolom ctg és egy vizsgálat után beindítja nekem a szülést. Na de, ha munkaidőben történik????? Kell fizetnem neki??? Én is a 9 hónap alatt, elég sokat otthagytam neki... Tanácstalan vagyok.
Amúgy, hogy vagytok?
Rami
ÓÓ már megint lemaradt egy válaszom :) Nem viszek be magammal mellszívót. Előzőleg sem vittem.
Miután hazajöttem, akkor vette meg a férjem. Ha szükség lesz rá, majd behozatom másnap.
Nekem csak itthon kellett, ott a kórházban nem.
Rami
Szia Réka!!
A fő filo téma nálunk is az hogy adjunk-e pénzt ill ha adunk mennyit a dokinak...a 9 hónap alatt már rengeteget otthagytunk náluk és ráadásul előtte ott volt a kislányom aki után adtunk rendesen...1 év elteltével persze emelkedtek az árak, változott a rendszer és még többet hagytunk ott a terhesgondozáson...ráadásul mivel szerencsére komplikáció mentes volt a terhességem (mindkettő) sok dolguk nemvolt Velünk :)))
uh szerintem max vmi jelképes összeg legyen....
ja és még a császárhoz annyit hogy egy bnőm császárral szült, tök jól érezte magát utána, semmi baja nem volt...mondta h a hege is szépen begyógyult és hogy abszolút kellemeset csalódott mert előtte parázott Tőle !
Mekkora a baba???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!