Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
100%

7 honapot varsz, aztan amikor nem szulsz meg, csak feltunik hogy nem vagy terhes.

Addig is sok sikert 😂

dec. 11. 20:12
 52/88 A kérdező kommentje:

Azt mondta a doktornő,hogy nem látja endometriózis jeleit,prolaktint néztek 223 mIU/L lett a ciklus 4.napján

Nem szeretnék babát,így lehet épp ellenkezőleg,az emiatti félelem okozza,nemrégiben szakítottunk a párommal így ezért feszültem rá ennyire erre a témára,nagyon nem jókor jönne

dec. 11. 20:17
 53/88 A kérdező kommentje:
Illetve a doktornő azt mondta,hogy azért sem gondolná,hogy endometriózis mert állandó az alhasi fájdalom,nem a ciklushoz kötött
dec. 11. 20:18
 54/88 anonim ***** válasza:
És húgyhólyag gyulladás esetleg? Vizeletteszt volt? Amúgy ha van valami összenövés endo miatt, akkor normális is lehet az állandó fájdalom. Sajnos elég alattomos betegség, így 1000 féle tünete lehet. Viszont a vérteszt nem hazudik. Akinek méhenkívüli terhessége van annak is van hcg a szervezetében. Ennyi idősen meg pont tetőzig a hcg tehát extrém magasnak kellene lennie. Először inkább valami másik szervi okra gyanakodnék. Akár méhgyulladásra vagy valami szexuálisan terjedő betegségre. Esetleg egy std panelt is érdemes lenne csinálni a vizeletteszten kívül.
dec. 11. 20:23
 55/88 anonim ***** válasza:
100%

De az (állandó) alhasi fájdalom egyáltalán nem terhestünet!

Miért terhességre gondolsz emiatt?

Előbb gondolnék hugyúti fertőzésre vagy vakbélgyulladásra...

Nekem volt egyszer hólyaghurutom, attól fájt annyira az alhasam, hogy csak feküdni tudtam, terhesem pedig semmi nem fájt ott, max. húzódott, de csak mikor már nagy hasam volt.

Házidokid mit mond?

dec. 11. 20:25
 56/88 A kérdező kommentje:

Vizeletteszt volt,negatív

Std negatív

Ezért nem értem:(

dec. 11. 20:49
 57/88 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg magánba menj el egy alhasi ultrahangra. Ott látják ha esetleg nyomja valami a hólyagodat vagy a méhedet. Simán lehet akár jóindulatú ciszta is.
dec. 11. 21:12
 58/88 A kérdező kommentje:
Ott is jártam már,annyit mondott az orvos,hogy szemcsés a vizeletem,de 2napjára rá meg semmi fertőzést nem mutatott ki a vizelet teszt az orvosnál…akkora rejtély ez az egész
dec. 11. 21:21
 59/88 anonim ***** válasza:
100%
Valami biztosan van. Sajnos most addig kell ide-oda menni, amíg ki nem derül. De terhes biztosan nem vagy!!
dec. 11. 21:59
 60/88 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves válaszokat!🥺ezt fogom tenni
dec. 11. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!