Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem pozitív a tesztem...

Miért nem pozitív a tesztem ha már az orvos is megállapította a terhességet?

Figyelt kérdés
Késett, de a teszt negatív volt. Elmentem az orvoshoz ahol 4-5 hetes terhességet állapítottak meg. Petezsákot és szikhólyagot is talált, 2 hét múlva kell vissza mennem. De a terhességi tesztek továbbra is negatívok. Több fajtát próbáltam de mindegyik tök negatív. Kérdeztem az orvosom, de annyit mondott hogy korán tesztelhettem?? Volt másnak is így?
ma 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Volt már életedben valaha pozitív terhességi teszted? Ha nem volt, akkor lehetsz te a "fehér holló", akinek nem választódik ki a vizeletébe a hcg.

Ha petezsák van 1500 felett kell lennie a hcg-nek, azt már minden tesztnek mutatnia kellene.

ma 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha már UH-n látszik, bármelyik teszt pozi lesz.

Ahogy az első írja, ha még sose láttál pozi tesztet a vizeletedből, akkor igen, nem választódik ki a vizeletbe. A véredben attól még látszik. Ez nagyon ritka veleszületett rendellenesség, alapvetően gondot nem okoz, de nem lesz pozi soha a vizeletből a teszted. Férjem keresztanyukája járt így....9.hétig próbálgatta, de az istennek sem lett pozi.

A babához gratulálok.

ma 15:30
 3/5 A kérdező kommentje:
nem volt, de nem is voltam terhes még, mivel a menstruációm is rendszeres csak azért mentem orvoshoz.
ma 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt olyan ismerősöm, akinek 7 hetesen mutatta csak ki, előtte negatív volt. 6 éves a lánya azóta.
ma 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet kapni otthoni ujjbegyszúrós terhességi vértesztet, próbáld azt. Ha az pozitív akkor tudod hogy ez van, amit az #1 ír.
ma 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!