Ha csak gyorsteszttel, de megállapították, hogy pozitív vagyok,de az EESZT-n nincs fent semmi erről, akkor meg fogom kapni a plasztikkártyát?
Az EESZT-be felkerül a gyorsteszt is, csak kb 2-3 hét az átfutás.
Az eseménykatalógusban találod az eredményt, eléggé elrejtve, de ott van. Keresd a beutalót amit az OMSZ állított ki, annak az alján ha a BMO kód van, akkor az már az eredményt jelenti.
Koszonom! :) Leirnatok meg azt esetleg, hogy ti milyen vitaminokat, gyogyszereket hasznaltatok esetleg?
A kartyadon az ervenyessegi ido oktober 2 vagy 16?
Szeptember 16. Gyógyulástól számított 6 hónap.
Én napi 3200 egység D vitamint szedek azóta is, mivel vannak post Covid tüneteim. Plusz Jutavit-es 1000 mg-os C vitamint D3 vitaminnal és cinkkel.
Emellett szedtem megelőzésre Sumamed antibiotikumot, Ambroxolt.
Illetve vannak orvosok, akik javasolják az Aspirin protectet is, azt én nem kaptam, mivel más betegség miatt vérhígítóval injekciózom magam.
Illetve mostanában szokták még adni a favipiravirt, amikor nálam jöttek ki a tünetek, akkor a házidokik még nem adhatták, így azt nem kaptam.
Én is 03.02-án lettem tesztelve, igazolványt még nem kaptam.
Algopyrint szedtem 4*1-et, B-C-D vitamint dupla dózisban mint szokványosan, Aspirin protect-et, és isla pasztillát a köhögésre. Vannak maradványtünetek, de egyszer csak vége lesz.
A tesztem eredménye amúgy 23-án került fel az EESZT-be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!