Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szétcsesztem a szívem?

Nemtom2222220202 kérdése:

Szétcsesztem a szívem?

Figyelt kérdés

Sziasztok 19 éves gyerek, 8 éve sportolok elég komoly szinten, viszont volt egy 2 hónap pihenő időszakom,ahol végre bulizhattam élhettem az életem, kipróbáltam 3fajta kábítószert( extasy-piko-speed) és az utolsót kb 1 honapig fogyasztottam, 2hét volt hogy mindennap,energiaitallal napi több csík. bogyótól sikerült buliba magamra tennem a paràt.

Már semmit sem csinálok,sőt el

Is ment a kedvem tőle, energia itslt sem iszom már, mivel a legutolso speedezésem után felszívtam egy 5-6csíkot 12 óra éjjelesben, 4energiaitallal.. elkezdett szaporán verni a szívem a semmiből napi többször a szívem.. nem egy kellemes érzés (egyébként a szarok óta úgy érzem hogy egy kis pánik betegség is kialakult) megmértem 2x a vérnyomásom, reggel melóba 160

Este 160

Ez nem alacsony, mondta a doktornő is melóba. Felhívom a hàziorvost hogy mondjon valami okosat. Vajon ekkora kárt tehettem ilyen kis idő alatt? Ez visszafordítható? Köszönöm a válaszokat! Legyetek kedvesek nem írogatni hogy te drog** sza*. Mert nem nem vagyok az, kiprobaltam a szert. Ideig óràig használtam és semmi már, nem is hiányzik.

febr. 17. 01:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve a pulzus is 80*
febr. 17. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vérnyomás elég magasnak tűnik.

Nem ismerem a drogokat és a pontos hatásokat, valószínűleg egyénenként is eltér és a pontos összetételétől is függ.

Az biztos, hogy a szervezetet károsítja és biztosan nem használ... könnyen el tudom képzelni, hogy maga a használat valamelyest összezavarja a szervezetet és okoz olyan tüntet, ami később enyhül / elmúlik.

Nem gondolnám, hogy egy viszonylag rövid "kipróbálástól" pillanatok alatt tönkremenne a szíved, de hosszabb távú használat sok mindent károsít.

Emellett előfordulhat, hogy amúgy is létező problémát előtérbe hoz.

Figyelj oda magadra és ne használj több szert, a vérnyomásodat mérd rendszeresen. Ne stresszelj rá a mérésre, ülj le nyugalomban és úgy mérj (ne intenzív mozgást követően)... ha tartósan magas értékeket mérsz, menj el dokihoz, egyrészt ő is tud mérni hiteles(ebb) mérővel, másrészt tudja kezelni.

Egyelőre nyugi, ne stresszeld magad, de foglalkozz magaddal és mérj.

febr. 17. 01:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a komoly sport azt jelenti,hogy fekvenyomtàl nagy súllyal amihez kokszoltàl is .

Szerintem ha most abbahagyod még minden rendben lesz.

Egy volt kollégám 45 évesen meghalt ő kipróbált mindenféle ilyen szert, büszke is volt rá és én voltam neki az unalmas .

Szóval hagyd abba és ellenőriztesd magad orvossal , tanulj az ilyen példákból amit írtam

febr. 17. 04:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kis idő is elég ahhoz,hogy egy kezdődő betegség ilyen tünettel jelentkezzen.

Nem ismerem a dr*gok hatását én sem,viszont ha kipróbáltad és megbántad tovább ne használd,mert az életed tönkre teszed vagy elveszíted miatta.

Egy dr*g használó ember külsején-viselkedésén meglátszik és eléggé leépült emberek mind mentálisan mind külsőleg.

febr. 17. 04:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem, nem kokszoltam és nem fekvenyomtam, ökölvívó versenyző vagyok #3-as
febr. 17. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha abbahagyod és kipihened magad akkor el kellene múljon. Egy hónap szerencsére nem olyan sok ilyen szerekből. Nem tudom mikor hagytad abba, de az abbahagyás után pár héttel már jobban kéne lenned.
tegnapelőtt 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatal srác ne tegye tönkre az életét a "varázsbogyók" miatt
tegnapelőtt 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!