Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért kapom el mindig a...

Miért kapom el mindig a betegséget apámtól?

Figyelt kérdés
Amikor beteg náthás meg bármi más, én mindig elkapom. Mondjuk végig tüsszögi a házat meg mindent összefogdoz, nem nagyon fekszik le, szerinte nincs szüksége ilyenkor se pihenésre. Ez baj mert meg fog fertőzni. Anyám sose kapja el érdekes, én mindig.): Hogy lehetne elkerülni, hogy elkapjam? Már kicsit betegnek is érzem magam.): Miért nem tud az ágyba befeküdni? Nem hallot róla, hogy betegen jobb elkülönülni a család többi tagjától? Nem vagyok hajlandó beteggé válni.

febr. 17. 06:12
 1/4 A kérdező kommentje:
pedig eszek gyümölcsöt zöldséget, vitaminokat is szedek, mozgok. Mondjuk egy keveset dohányzok napi szinten, de ez gondolom nem okozza hogy elkapom hmar a betegségeket?
febr. 17. 06:18
 2/4 Janaqks ***** válasza:
100%
Anyádnak lehet erős az immunrendszere. Mivel egy hekyen laktok,így valószínüleg mindenkin végig meg a betegség, ez sajnos ilyen.
febr. 17. 06:40
 3/4 anonim ***** válasza:
12%
Apád egy tahó. Ez ellen nincs orvosság csak oltás
febr. 17. 06:42
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Egy mikrobának, kedves utolsó, az a dolga, hogy végigmenjen az egy közösségben élőkön. Mindenkin! Akinek jó az immunrendszere, vagy találkozott már a gazfickóval, azt nem, aki ezekkel nem bír, azt legyűri. Ez a dolgok rendje, így leszel öregkorodra egy masszív öregember.
tegnapelőtt 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!