Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen gyakran vagy beteg?...

Milyen gyakran vagy beteg? Olyankor milyen betegséged van? Ha ritkán betegszel meg, mit teszel a megelőzésre?

Figyelt kérdés
ma 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán vagyok beteg, most így hirtelen nem is tudom, mikor voltam utoljára, talán tavaly előtt nyáron. Nem hiszem, hogy bármi különöset teszek, sosem voltam beteges típus gyerekkoromban sem. Szedek C, D vitamint, meg sok zöldséget, gyümölcsöt (most is ettem pl egy répát, almát uzsira, vacsira is fogok valamit).
ma 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 35 évben talán 1x vagy 2x voltam és semmit nem teszek érte. Semmiféle vitamint, meg ilyen hülyeségeket nem szedek, mert tök feleslegesek. Viszont nem iszom, nem cigizem és ami a legfontosabb, nem vagyok elhízott.
ma 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!