Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet légcsőgyulladás? Már...

Lehet légcsőgyulladás? Már egy hete beteg vagyok nátha szerű tünetekkel indult, majd tegnap elment a hangom, elkezdett köhögés ingerem lenni ilyen ugató köhögésem van ritkán, csak folyamatosan érzem mintha ülnének a melkhasomon.

Figyelt kérdés
Vagy inkább ilyen nehéz égő érzés és totál elment a hangom. Köhögnöm ritkán kell.
okt. 20. 21:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen holnap doki.
okt. 20. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Kaptál di-per-te oltást? Mikor születtél?
okt. 20. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
1995
okt. 20. 22:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Az egész család beteg 2 hete. Rajtam jött ki csak így. Nekem sem így kezdődött
okt. 20. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen tünetekkel a hét közepén pozitív lett a covid tesztem :(
okt. 20. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Kering egy csomó vírus a covidon kívül is, de talán nem szamárköhögés. Azért kérdeztem az oltást, de akkor kapnod kellett.
okt. 20. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha 1995-ben születtél és Mo-n voltál gyerek akkor még amúgy a régi, "erősebb" (cserébe több mellékhatással járó) oltást kaptad. De lehet hogy annak a védelme is kifutott mostanra.

Amúgy covid, rs, bármi lehet. Nem is fontos, hogy mi. Ki kell zárni hogy valami súlyosabb mint egy sima vírus, de valószínűleg az, aztán megvárni míg elmúlik.

okt. 21. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!