Viszonylag ritkán, de egy borzasztó fájdalom lép élesbe, ami megfigyeléseim alapján a tüdőmet érintheti. Vizsgálaton is voltam, nem mutatott ki semmit. Ötletek, hogy mi lehet?
Kicsit részletesebben:
Általában ha jelentkezik ez, akkor éjszaka történik. A ritkasága nagyjából 2-3 havonta egyszer. Nagyjából akkor ér a fájdalom a tetőpontjára, amikor levegőt veszek. A mellkas felső részétől nagyjából a has felső részéig, valamint hátul a két lapocka alatt érzem egyidőben a fájdalmat. Kivételesen egyszer éreztem ébredésnél is, na akkor mentem el orvoshoz. Sokan mondják róla, hogy hihetetlenül jó meg minden, de ahhoz képest nem derült ki semmi ennek az okáról. Felküldött akkor kivizsgálásra (vérvétel, ultrahang, röntgen) viszont ez sem mondott semmit.
Igazából fogalmam sincs, hogy mit tehetnék, ha még ezek sem mutattak ki semmit.
Az első alkalomnál azt hittem, hogy tüdőgyulladás, de valószínűleg ezt még aznap az orvos megállapította volna.
Volt már mindkettőben részem. Viszont a fájdalom túltesz mindenen olyankor. 20 évesen meg nem kéne, hogy ilyen történjen velem, mert az még korai lenne.
A kivizsgálás meg nem most volt már. Ha gyulladás is lett volna, már ki kellett volna mutatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!