Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Remegnek a labaim/kezeim...

Remegnek a labaim/kezeim szedulok es gyengének erzem a labaim? Ugy erzem instabil a jarasom?

Figyelt kérdés
Az előbb felalltam hogy elmegyek hajatszaritani es azóta remegnek a labaim a kezeim, olyan mintha instabil lenne a jarasom es nagyon kezdek ráparázni. Fogalmam sincs hogy mit csinaljak

febr. 16. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Ülj le vagy feküdj le egy kicsit és próbálj nyugodtan lélegezni. Igyál meg egy pohár vizet. Ha nem ettél régóta egyél valami könnyűt (pl. keksz, banán). Ha pár perc alatt javul a helyzet akkor nincs gond. Ha nem javul 15-20 perc múlva sem akkor érdemes egy vérnyomást és vércukorszintet ellenőrizni.

De leírás alapján ("nagyon kezdek ráparázni") ez inkább egy pánikreakció lesz. Ha pánikolsz akkor sajnos ördögi körként fokozódhat tovább a helyzet.

febr. 16. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor van ilyen,ha leesik a vércukrom. Igyál valami kicsit cukrosat, vagy egyél kevés kekszet, csokit, igyál vizet, és feküdj, vagy ülj le. Pár perc alatt normalizálódik a helyzet.
febr. 16. 23:26
 3/5 Kései Sirató ***** válasza:
Torkod nem fáj? Mert engem egy ilyen vírus kapott el, hogy fáj a torkom, köhögök és remeg mindenem, gyenge vagyok , szédülök, alig tudok kimenni a WC re, és egyébként járvány van, azért kérdezem.
tegnapelőtt 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudatalatti feldolgozatlan stressz is lehet ami lappang és egy óvatlan pillanatban kitör, főleg akkor amikor már nem bírod.
tegnapelőtt 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Idegi túlterheltség magyarul, billenési állapotban vagy.
tegnapelőtt 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!