Mentálisan sérült Szellemileg beteg emberke vagyok voltam mindig is és egyfolytában csak gyötör ez az instabilitás mint például szorongás feszelyezettseg felenkseg stb-k. Mit tegyek hogy jól erezhessem saját magamat a bőrömben?
Egész életemben magammal kuzkodhetek, kinlodhatok szenvedhetek vegetalhatok csak.
Már nagyon ki lennék éhezve a boldogságra kiegyensulyozottsagra, belső egyensúlyra harmóniára!
De sajnos úgy érzem még eléggé"amatőr"gyerekcipőben járnak ezek a mai pszichológus pszichiáter pszichoterapeuta gyógyítási módszerek.
Úgy érzem a magam fajta agy beteg genhibas nemi zavaros emberekkel nem tudnak mit kezdeni nem tudnak rajtam segíteni mert nem olyan nagyon fejlett még az orvostudomány!
próbálja átformálni a gondolkodasomat aztán vagy sikerül vagy nem
Azért nem sikerül, mert ott van a mondat végén a "vagy nem". Az egy dolog, hogy pszichológus segítségét kéred, de ha nem hiszel a változásban, ha nem akarsz a változás útjára lépni, akkor sosem fog elmúlni a szorongásod. Azért jelentem ezt ki ilyen magabiztosan, mert én is pszichológushoz járok most, és nagy szükség van arra, hogy higgy abban, ami jó neked.
Xanaxot el is felejtheted.
Pszichoterápia kell.
A hasznosságodat kellene érezned nap mint nap.
A munkában fel tudnál oldódni.Az állandó figyelmedet magadról pedig elterelné.A gyógymód munkaterápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!