Stresz szorongás leküzdése de hogy?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy folyton bebeszélek magamnak vagy hányingert hasfájást szédülést...Fél évig itthon evett a fene munkanélkülin egyik munkahelyről vándorolok a másikra sehól sem érzem jól magam!Most bekerültem páromékhoz eddig édesanyámmal dolgoztam együtt de az sem volt jó!Legszivesebben itthon lennék mindig de van autó hitel albérlet internet tv amit fizetni kell!Fél évig párom fizetett mindent én meg csak itthon döglöttem...De hányinger gyötőr egész nap néha itthon is de csak ha stresszelek jobban a munkahelyen nagyon sokat stresszelek sokszor már olyan rosszúl vagyok hogy eljönnék haza ráz a hideg néha melegem van elgyöngülök megeszek egy csomag ràgót idegessègembe!Csináltattam teljes vérképet vizelet mindent semmit nem taltak!De ez sem nyugtatott meg mindig ez a rosszúllét jár a fejembe és nem tudok tőlle megszabadúlni ha befeszek egy helexet akkor semmi bajom!Éjjel is van hogy felébredek és ha a munkára gondolok csak forgolódom nem tudok nyugodtan aludni!Ma pl egész nap a hányinger gyötört elig ettem!Haza értem már semmi bajom sem volt mi a fene lehet ez megszállt az ördög??2017. aug. 7. 20:47
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért!
2017. aug. 7. 20:49
3/5 anonim válasza:
Feltehetőleg az agyadra ment a stressz, és ez produkál fizikai tüneteket. Amiatt tovább aggódsz, tehát ördögi kör.
Valamilyen olyan elfoglaltságot vagy bármi más - egészséges - dolgot keress, ami csökkenti a stresszt, és akkor valószínűleg a pániktünetek is enyhülnek.
4/5 anonim válasza:
Pánikbeteg lehetsz. Próbálj nem idegeskedni, szedd a nyugtatód ha használ, ha nem leszel jobban menj a pszichiátriára. Lehet, hogy antidepresszánsra is szükséged van. Egy jó pszichiáter sokat tud segíteni.
5/5 anonim válasza:
Az idegtől van. Napi szinten mozogj, sportolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!