Van itt olyan, akinek egyik terhes teszt sem mutatott soha pozitívat, még is a dokija megállapította hogy babát vár?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék olyanok válaszára, aki így jártak. Tudtok megbízható Hcg tesztet ajánlani, ami tényleg mindig a valósat mutatja? Mit gondoltok a Gabriel 25-ös tesztről?2013. febr. 8. 15:18
1/7 anonim válasza:
Nekem a Gabriel bevált eddig. Nem volt problémám vele.
A lányomnál kimutatta azt is, hogy nem vagyok terhes és amikor tényleg terhes voltam, akkor már nagyon halvány pozitívval ott "integetett" a lányom :)))
Most is 3× teszteltem, 3× is negatív lett. Nem is vagyok terhes (sajnos).
De még ifjabb koromban is, amikor szükségem volt rá, akkor is megbízható volt (negatívak).
2/7 anonim válasza:
Ha folyamatosan tesztel valaki, akkor ilyen nincs, hiszen egyre több hcg termelődik, tehát valamikor ki kell,hogy mutassa a teszt!
3/7 anonim válasza:
Szia. Én így jártam. A 8. héten a vérvizsgálat mutatta ki és ezzel egyidőben a doki kézi vizsgálat alapján mondta, hogy terhes vagyok. A vizelet tesztek negatívak voltak.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó és mivel teszteltél? Voltak azon kívül más jelei, hogy nem jött meg?
2013. febr. 8. 17:17
5/7 anonim válasza:
Nem emlékszem, milyen teszt volt, csak arra, hogy vizelet sugaras. Ez már 10 éve volt. Mindig azt hittem, hogy meg fog jönni, mert barnáztam folyton, de csak nem jött meg rendesen, és kiderült, hogy babám lesz. :)
6/7 A kérdező kommentje:
:) ez biztató, annyira örülnék én is neki, ha a doki a vizsgálaton azt közölné, hogy kisbabám lesz. :) Köszi, hogy írtál! :)
2013. febr. 8. 20:18
7/7 A kérdező kommentje:
2013. febr. 9. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!