Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
97%
Ezek nem terhes tünetek.
dec. 9. 20:11
 12/88 A kérdező kommentje:

Fáradékony vagyok,nyomó alhasi fájás,gyakori vizelés,hányingerem is volt

Ezek terhes tünetek

dec. 9. 20:15
 13/88 anonim ***** válasza:
100%

Mind lehetnek másnak is a tünetei, es a gyakori vizelésen kívül kb. be is lehet képzelni az összeset.

Valószínűleg van valami betegséged. Fizikailag, vagy agyilag,mert pszichoszomatikus is lehet, ha nagyon akarsz (vagy nagyon nem akarsz) gyereket.

dec. 9. 20:18
 14/88 anonim ***** válasza:
100%
#12 Mivel negatív a teszted, az orvos nem lát semmit UH-n innentől kezdve nem terhességi tünetek. Attól, hogy valakinek hasonló tünetei jelentkeznek terhesség alatt attól nálad ezek nem terhesség miatt vannak, mert nem vagy terhes.
dec. 9. 20:21
 15/88 anonim ***** válasza:
100%
Negatív teszt+ nem lát semmit a nőgyógyász= Nem vagy terhes.
dec. 9. 20:22
 16/88 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nincs is semmi bajod csak annyira beleakarod élni magadat a nemlétező terhességbe, hogy tüneteket produkálsz magadnak. 9+3-on nincs olyan orvos aki ne venne észre egy terhességet.

Amúgy a minimális vérzés is menstruáció. Nem kell állandóan mindegyiknél ömlenie a vérnek. Ahogy idősödik az ember úgy változik a teste. A sok pisilés meg simán lehet attól, hogy több levest ettél meg többet ittál. Törődj bele, hogy most nem vagy terhes hiába akarod magadat annak hinni

dec. 9. 20:25
 17/88 anonim ***** válasza:
100%
Uh-n ilyenkor már az embrió kezeit és lábait is látni. Nem vagy terhes így a tüneteid sem terhes tünetek. Valami más okozza, ahogy írták, lehet pszichés ok is. Annyit fogj fel, hogy nem vagy terhes.
dec. 9. 20:27
 18/88 A kérdező kommentje:

A gyakori vizelés nem a több folyadék miatt van,ez biztos,mert ha nem iszom is 10percenként mennem kell

Csináltam felfázásos tesztet,de negatív,úgyhogy nem tudom mi lehet

dec. 9. 20:32
 19/88 anonim ***** válasza:
93%
Háziorvos?
dec. 9. 20:33
 20/88 A kérdező kommentje:
Jártam háziorvosnál,nem tudott semmit mondani,megnyomkodta a hasam,nem fájt,beutalt gasztroshoz
dec. 9. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!