Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Fáradékony vagyok,nyomó alhasi fájás,gyakori vizelés,hányingerem is volt
Ezek terhes tünetek
Mind lehetnek másnak is a tünetei, es a gyakori vizelésen kívül kb. be is lehet képzelni az összeset.
Valószínűleg van valami betegséged. Fizikailag, vagy agyilag,mert pszichoszomatikus is lehet, ha nagyon akarsz (vagy nagyon nem akarsz) gyereket.
Lehet nincs is semmi bajod csak annyira beleakarod élni magadat a nemlétező terhességbe, hogy tüneteket produkálsz magadnak. 9+3-on nincs olyan orvos aki ne venne észre egy terhességet.
Amúgy a minimális vérzés is menstruáció. Nem kell állandóan mindegyiknél ömlenie a vérnek. Ahogy idősödik az ember úgy változik a teste. A sok pisilés meg simán lehet attól, hogy több levest ettél meg többet ittál. Törődj bele, hogy most nem vagy terhes hiába akarod magadat annak hinni
A gyakori vizelés nem a több folyadék miatt van,ez biztos,mert ha nem iszom is 10percenként mennem kell
Csináltam felfázásos tesztet,de negatív,úgyhogy nem tudom mi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!