Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Én tartom magam ahhoz, hogy keress fel egy pszichológust. A szakítás, a terhesség miatti félelem és ennyi vizsgálat után sem tudsz megnyugodni. Simán okozhatja a stressz a fájdalmad.
Nem ciki pszichológushoz menni. Attól, hogy még 26-szor megnézik a hasadat, nem fognak többet látni....már rég rájöttek volna mi a baj. Nyilván nem fetrengsz a fájdalomtól.
Légy bátor, ja jót akarsz magadnak és menj pszichológushoz. Ő majd segít.
Mindenképp az lesz!
Egyébként az alhasamban ez a “fájdalom” inkább ilyen feszítő,nyomó érzés,a nadrágot is rosszul esik begombolni,és ez a feszítő érzés tart már 2hónapja, és az együttlét után már 1héttel jelentkezett
Menstruaciok elott tapasztaltam màr ilyesmit,de ez most folyamatos
Terhességnél nálatok végig volt feszítő,nyomó érzés? (Csak tényleg érdekel)
Nekem sosem volt feszítő, nyomó érzés a hasamBAN terhesen. Én írtam, hogy húzódott a hasam alja, de azt éreztem, hogy nem belső, szervi fájdalom, hanem maga a hasfal fáj.
(És nem is voltak menstruáció-szerű görcseim sem, bár az az első hetekben van, akinél előfordul.)
Most jártam a gasztroenterológusnál az összes leletemmel,azt mondta nem ez a baj
Én már tényleg nem értem
20 percenként pisilnem kell, a hasam óriásira puffadt, a gyenge 2napos menstruációm…mi lehet ez? Annyira bele vagyok keseredve
Hólyagsüllyedés vagy korai menopauza esetleg?
Amúgy ne haragudj, nem megbántani akarlak de a gyakori népe nem alkalmas arra, hogy dignosztizáljon. Sajnos amíg nem jössz rá érdemes több orvoshoz is elmenni. Nőgyógyásznál mindenképpen érdemes egy másodvéleményt is kérni. De nem itt fogod megtalálni a diagnózist, mi csak tippelgetni tudunk. Ami tuti, hogy terhes nem vagy. Annak nem ilyen tünetei vannak és minden laborod is negatív erre. Itt valami szervi gond lesz. Méh, petefészek, húgyhólyag, vese, esetleg bél. Ezeket vizsgálnám jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!