Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Figyelt kérdés
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
dec. 9. 19:56
81/88 anonim válasza:
Szerintem itt már feleslegesek a válaszok. Vagy troll az illető vagy ez már pszichológiai probléma lesz. Aki nem tudja felfogni 60 féle bizonyítéktól sem, hogy nem terhes azzal nem lehet mit csinálni.
82/88 A kérdező kommentje:
De akkor miért van,hogy minden orvos továbbküld,mert nem találnak semmit?
dec. 13. 08:19
83/88 anonim válasza:
Mert panaszkodsz a dokiknak. Kutya kötelességük továbbküldeni. Én a helyedben hagynám az egészet. Ha nem fetrengős fájdalmad van és csak pszichés akkor hamar elfog múlni, ha nem mindig azt várod, hogy an majd most talál valamit valamelyik doki. Nem találtak. Nincs semmi. Pszichológushoz menj és mesélj neki erről.
84/88 anonim válasza:
Mert nem talalnak semmit, eddig. Meg amugy szeretik lerazni az embert, ha nem egyertelmu a megoldas.
Urologia iranyaba mennek tovabb.
85/88 A kérdező kommentje:
De akkor a menstruaciom miert volt csak 2napos kb csak rozsaszines verzes 2honapban is?
dec. 13. 08:23
87/88 anonim válasza:
Egy terhes méh nincs megfeszülve, es nem erződik duzzadtnak!!!!! A szalagok nyúlasa okozhat a környéken fájdalmat, leginkabb derékfajdalmat es hasonlot, illetve menstruacios görcs jellegű erzes is lehet, de 9 hetesen mar az sem szokott. A méh maga nem feszül, nem fáj.
Plusz hcg nélkül nincs terhesseg!!!! Ha ezt nem fogod fel, vagy elmebeteg vagy, vagy pedig troll.
88/88 anonim válasza:
Azért küldenek tovább, mert nem találnak semmit, de van panaszod. A 2napos, gyenge menstruáció, hasi fájdalom stb lehet hormon gond (ehez endokrinológus kell, hormonpanel stb). A gyakori vizelés lehet akár stressztől is, én is ilyen vagyok, stresszes helyzetben pisilnem kell... Baromi kellemetlen, de ennyi. Én endokrinológus felé indulnék el, plusz gasztro. Uh negatív, hcg vérvétel negatív, 100%, hogy nem vagy terhes, olyan nincs, hogy nem vesznek észre egy 9hetes embriót, egy laikus kisszúrja már ultrahangon (egész babaformája van már), nemhogy egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!