Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele,és köszönöm,hogy válaszoltok

Igazából csak próbálom az irányt kitalálni,hogy merre induljak ezekkel,meghallgatni a ti tapasztalataitokat

dec. 12. 18:49
 72/88 anonim ***** válasza:
100%
De ugye már nem hiszed, hogy terhes vagy? A tüneteid sem arra utalnak egyébként.
dec. 12. 19:05
 73/88 A kérdező kommentje:
Próbálom felfogni,hogy nem,valamiért bekattant nálam ez a dolog,tudom,nem vagyok normális😅csak tényleg nagyon nagyon nem szeretném ezt most
dec. 12. 19:28
 74/88 A kérdező kommentje:

De egyébként eléggé olyan tünetek-fáradékonyság,alhasi puffadás,fejfájás,gyakori vizelés,hányinger is volt,ingerlékenység,szédülés,mell változás,bármin el tudnám sírni magam,nagyon hullik a hajam is

Tudom,hogy más is lehet,csak bárcsak tudnám már,hogy milyen betegség produkál még ilyesmit

dec. 12. 19:32
 75/88 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Most képzeled magad először terhesnek?
dec. 12. 20:24
 76/88 A kérdező kommentje:
25 és igen
dec. 12. 20:39
 77/88 A kérdező kommentje:
Hihetetlen milyen terhes tüneteket produkálok…reggel màr a kezem is zsibbadt és alig bírtam felkelni a fáradékonyságtól
dec. 13. 07:06
 78/88 anonim ***** válasza:
100%
Ezek NEM terhes tünetek!! Van köztük ami hasonlít, de így egyben ez valami más. Jobban is járnál ha kivizsgáltatnad magad rendesen. A gasztros nem küldött tovább? Olyan nincs, hogy ranez a verkepedre is azt mondja minden oke.
dec. 13. 07:10
 79/88 A kérdező kommentje:

Azt mondta,hogy mivel nem étkezésekhez köthetőek a tünetek,és a vérképem rendben,illetve a hasi ultrahang is,így ő kizárná a gasztroenterológiai problémát

Azt mondta a gyenge menstruacio miatt megis nogyogyaszati dologra gondolna vagy urologiaira a gyakori vizelés miatt…hát nem lettem okosabb

dec. 13. 07:19
 80/88 A kérdező kommentje:
De tényleg olyan mintha a méhem feszülne,így tudom leírni a legjobban,meg is van duzzadva úgy érzem
dec. 13. 07:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!