Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Tisztában vagyok vele,és köszönöm,hogy válaszoltok
Igazából csak próbálom az irányt kitalálni,hogy merre induljak ezekkel,meghallgatni a ti tapasztalataitokat
De egyébként eléggé olyan tünetek-fáradékonyság,alhasi puffadás,fejfájás,gyakori vizelés,hányinger is volt,ingerlékenység,szédülés,mell változás,bármin el tudnám sírni magam,nagyon hullik a hajam is
Tudom,hogy más is lehet,csak bárcsak tudnám már,hogy milyen betegség produkál még ilyesmit
Azt mondta,hogy mivel nem étkezésekhez köthetőek a tünetek,és a vérképem rendben,illetve a hasi ultrahang is,így ő kizárná a gasztroenterológiai problémát
Azt mondta a gyenge menstruacio miatt megis nogyogyaszati dologra gondolna vagy urologiaira a gyakori vizelés miatt…hát nem lettem okosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!