Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Gúnyolódjatok…na de már csak egy nap és kiderül mi van velem
Egyébként pont ma olvastam egy blogot,ahol az anyuka leírta,hogy nem látták az uh-n a babát még 7hetesen sem
Az mar eddig is kiderult, hogy terhes biztos nem vagy.
Egyeb emesztesi es hormonalis problemakat meg hosszu ido kezelni, de ha neked ez mar holnap megoldodik, az szuper!
"Gúnyolódjatok…na de már csak egy nap és kiderül mi van velem"
Iiiigen, annyira meg fogunk lepődni, hogy ihaj! 😄
Biztos kiderül, hogy 12 hetes magzatod van, csak eddig láthatatlanná tévő köpenyben rejtőzködött a méhedben a kíváncsi szemek elől.
120 vagyok
Nem gúnyolódtam hanem ez a valóság.
A nevén gondolkodtál már?
Szerintem simán a karácsonyi menütől zuborog a f*s a testedben.
🤔 hihetetlen, hogy ekkora troll vagy, illetve ennyire nem normális 😃
Igaz, hogy neked se vizeletben se verben nincs hcg (azaz nincs terhesseg), uh-n se latszodik semmi..
Igaz,de hagyjuk is ezt.
Minden jel arra mutat, egyertelmuen,hogy terhes vagy, grat!
Apuka tudja?
Szuper sztori, valószínű, hogy veled ugyanez történik! 😃
(Azzal nem kell foglalkozni, hogy neked végig negatív a teszted és folyamatosan menstruálsz, a lényeg, hogy igenis keresse meg a doki azt embriót, mert tuti ott kell lennie!)
Már vagy tízszer kiderült eddig (uh-k, vérvételek, tesztek) hogy nem vagy terhes. Min fog változtatni ezen egy újabb alkalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!