Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Vissza sajnos…
Mire megnyugodtam volna elkezdett nagyon feszülni az alhasam,úgy tudnàm leírni legjobban,mintha tényleg lenne ott valami,nem bírom behúzni sem a méhemnél
A bimbóudvar is láthatóan nagy lett,állandóan pisilek
Nagyon félek…múlna már el és akkor megnyugodnék
De most csak a terhességre tudok gondolni,mi más okozna mellbimbó barnulást pl?
De az orvos meg tudom,hogy már látta volna,illerve akkor miert 2alatti a hcg…nem értem mik ezek a tünetek,de már annyira elegem van
Lehetséges,hogy nem látnak uh-n egy 12hetes terhességet?
Elbújhat úgy a baba,hogy ne lássák?
Igen, ilyenkor a szekrény mögött rejtőzik, de olyan is van hogy belebújik a kutyusodba, legközelebb ha van azt is vidd el...
Amúgy ha troll vagy akkor köszi a szilveszteri szórakoztatást, ha nem akkor viszont nagyon sürgősen keress fel egy pszichiátert!!!!!
Folyamatosan mocorgó érzés van a hasamban…nem vagyok troll csak kétségbe vagyok esve
Mintha valami bizseregne ott bent,akkor biztos láttàk már volna? Csak nem tudom akkor mi ez a nyomó érzés odabent
Biztos voltam benne hogy tök mindegy lesz az x. vizsgálat.
Azert nem troll, mert tényleg kéthetente jár orvoshoz. Durva. Pszichiaterhez menj! Mert ha komolyan azt hiszed, hogy terhes lehetsz, akkor lesz még más gondod is az életdben ezzel, az biztos.
Tudom,hogy nem vagyok normális…
Eskuszom csak akkor fogok megnyugodni,ha eltelik x idő és nem nő majd a hasam…
De most eskuszom,hogy kidomborodik,és mintha bent valami piszkálna,nagyon enyhén,korábban ilyet még nem éreztem
Fogantatás után 9 nappal 25 volt a szintem
4+5 naposan 11000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!