Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
De hidd el aggódom emiatt is,és megteszek mindent,hogy kiirtsam
De azt mondták,hogy mivel fiatal vagyok,így leküzdheti a szervezetem,ha bizonyos dolgokra odafigyelek (amikre odafigyelek) ezért fél év mulva kell visszamennem
De most ezek a tünetek is szörnyen kellemetlenek,amik vannak
Hogy éjjel 2x is arra kelek,hogy sürgetve kell pisilnem,pedig nem is ittam elalvás előtt
Hogy az alhasam feszül,mintha a méhem duzzadna és forró az egész hasam,mintha gyulladásban lenne
Amint eszek,feszít mégjobban az egész és estére nagyon nagyra puffadok (mint egy 12hetes terhes pont)
Hogy duzzadt a mellem,eres,fáj a mellbimbóm
Hogy mindezek miatt szörnyen rossz a kedvem és csak feküdnék összekuporodva
Ilyen citológiai lelettel nem is értem, hogy miért a terhességen görcsölsz.
Vagy pont azért kapaszkodsz a terhes témába, hogy ne kelljen valami sokkal rosszabbra gondolnod?
Mivel a terhesség esélye kerek 0%, kvázi bármi más. Ilyen citológiai lelettel a rák sokkalta esélyesebb. Persze lehet más betegség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!